رفتن به مطلب

Jail Be Dalile DM

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

با سلام.

نام در سرور : Dj_Abol

نام شاکی : KWolf

رنک شاکی : Admin

توضیحات : من توی سرور بودم میگفتن NoDamage چون باگ بودم بعد واسه اینکه ثابت کنم NoDamage نیستم اومدم با ارره ادمینو زدم بعدش یکوچولو از Heal اش رفت بعد زد Jail داد به دلیل DM Nakon اخه کسخل سرور Anti DM داره تو چی زر میزنی

مدرک : 

sa_mp_119.png

arenagame_samp
ارسال شده در

و اینم یک ابیوز دیگر.

توضیحات : حالا جایه تعجبشم اینجاست این ادمین خودش فوش میده / رفیقش فوش میده / پلیر فوش ناموس میده میوت نمیکنه ولی منو میوت میده اشاره به فشاری شدن. حالا ما میگیم نه فوش دادی باید میوت میشدی. ولی تایمشو یه چک کنید.  چون من اولین میوت ام بوده نه 5 6 امی.

@kwolf

مدراک : 

sa_mp_120.png

sa_mp_121.png

sa_mp_122.png

ارسال شده در

inm link kamele in player ! 5 min bade ink az bug dar omde miad dm mikone k bge bug nis?! bad ink sv anti dre ama dm + kerm rikhtn farq mikone !
dalile time hm in bod k b admin tohin kardi ! 
dar zemn to sv refiqi ndrm ! va hrki fosh bde ya kl kl kone mute mishe !
dar zemn nvshte mn fosh midam ! ama mn ss ii dar in mored nmibinm ! 
avaln mn admini ro khridm vse rahatie khodm ! n ink bkham b ksi kmk konm ya ba ksi doshmni konm ! 
to sv k mian mign admin shodi bayad hrki hrchi mige anjam bdi ! mn nmidonm in kojaye donya rasme k admini bshi ya rank bgiri bas hrkari mign bkni 
dovom ink mn hr mute ya kick ya hr chize dg ii anjam midm hmsh ba madrake 

va sevom ink az modiran khahesh mikonm rank adminie mno bgirn chon mikham rank owneri bgirm va vse khodm play bdm 
vse rahatie khodm mikham bgirm !!!!!!!!! 
link video hm gozashte mishe
inm link 
http://s9.picofile.com/file/8359179642/gta_sa_2019_05_02_10_38_29_743.avi.html

ارسال شده در

اول اینکه :

1.فینگلیش تایپ نکن و فارسی تایپ کنید.

2.تایمش حداقل 2 دقیقه هست برای بار اول.

3.تا جایی که من میبینم شما داری به چندین نفر کمک میکنی و ابیوزم میکنی.

4.فوش شما نه فوش بقیه پلیرا که فقط واسه من میوت بلدی.

5.ادمینی فقط واسه راحتی یا سرگرمی نیست,  وظایفیم داره.

6.هرچی که میگن نه که هرچی, ولی جزو قوانین باشه و +به حرف مدیران.

7.شما تا الان خیلیا ازت شاکین و میگن الکی میوت میدن و... وقتی میبینید منیجر سرور هست ولی میوت نمیده حتما دلیلی داره که نمیده.

8.Owner ایی که در سرور برای راحتیه خودش رنک بخره Owner نیست, و بعد از ابیوز ها انرنک میشه, شما وظایفی در Owner ایی دارید.

9.در فیلم برای من باگ نبود, ولی برای شما باگ بود.

10.شما Jail الکی دادید, کرم ریختن Warn/اخطار دارد نه Jail, و سرور انتی DM داره و شما اجازه ندارید به دلیل DM Jail بدهید.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...