رفتن به مطلب

abuse | supervisor

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: .toRm.

نام کاربری ادمینی که از او شکایت دارید : @MaMaDNiGhT

نام شاهدان : همه

رنک ادمین مورد نظر :supervisor

مدارک به همراه توضیحات :

با سلام از ادمین های ناظر خواهش میکنم که قبل از قضاوت این پست تمام مدارک بنده رو مشاهده کنن

و میخوام این پست توسط ادمین های سطح بالاتر @Stoic   @MohammadReza رسیدگی درستی بشه

دیروز ظی چند دوعل که با بعضی پلیر ها دادم اونها ادعا کردن که من چیترم

با @MaMaDNiGhT  هم 3 بار دوعل دادم که 2 بار کیل شدم و 1 بار کیلش دادم

تو اون 2 دفعه که کیل شدم هم چیزی از hp ایشون نمونده بود

ایشون به من تحمت aim زدن

و منو برای پی سی چک فریز کردن و من به خواطر خرابی pc روز قبل ویندوزم رو عوض کرده بودم و حتی سرهلپر @._Demon.Hunter_.   هم از طریق پیام تو پی ام انجمن مطلع کرده بودم و سر همین قضیه نتونستم یه روز activity رنک هلپریمو پر کنم

من از ایشون مدتی وقت گرفتم تا تیم اسپیک نصب کنم و پی سی چک رو ادامه بدن وقتی وارد تیم اسپیک شدم از سمپ کرش خوردم و موقع پی سی چک closed connection داد و من بالافاصله به سرور برگشتم اما ایشون منو 3 روز بن دادن و این در حالی بود که من همون لحظه در تیم اسپیک حضور داشتم که البته ررفتم تو تیم اسپیک و بعد کمی بحث که چرا منو بن دادی ایشون منو از تیم اسپیک هم بن دادن !!! {موارد داخل تیم اسپیک چه ربطی به خود سرور سمپ داره ؟؟ }

ایشون میگن که تو لفت دادی تا چیت هاتو پاک کنی اما همونطور که گفتم من بلافاصله بعد از کرش خوردن وارد سرور شدم اخه اگر هم کسی چیت داشته باشه چطور میتونه طی چند ثانیه اونو پاک کنه ؟؟ میتونیئ لاگ های مربوط به lastlogin بنده رو چک کنید خودش گویای ماجراس

من در داخل تیم اسپیک از ایشون خواستم که پی سی چک رو ادامه بده اما ایشون منو بن دادن

بر فرض حرف های شما صحیح و من مشکوک به چیت باشم من به شما گفتم هم برای پی سی چک اماده ام و اگر فکر میکنید که تو اون چند ثانیه که کرش خوردم خودم عمدا لفت دادم و میخواستم که چیت هامو پاک کنم میتونید لاگ های pc منو چک کنید {لاگ ها تاریخچه برنامه های اجرا شده روی ویندوز هست و پاک نمیشه !! } و یا حتی اگه اینم مورد قبول نیست حاضرم بار دیگه دوعل با فیلم بدم و فیلمشو هم تو انجمن آپلود کنم اما گویا ایشون دنبال بهانه برای بن دادن بقیه هستن خب اگه واقعا تحمل کیلل شدن رو ندارین نیازی نیست دوعل بدین و بعد یکی دوتا دوعل منو برای پی سی چک فریز کنید !

بنده هم برای پی سی چک . چک شدن لاگ ها و دوعل با فیلم آماده هستم

http://s7.picofile.com/file/8376764768/_duel_.mp4.html

http://s6.picofile.com/file/8376764842/_duel2_.mp4.html

http://s6.picofile.com/file/8376764900/_duel3_.mp4.html

این ها هم چند نمونه از فیلم هام برای اون کسایی هستش که ادعا میکنن من چیترم یا ایم دارم لطفا تماشا کنید خالی از لطف نیست !

درخواست آن بن خودم + برگشت رنکم رو دارم و برای پی سی چک .لاگ یا دوعل با فیلم هم آماده ام اگر بهانه میارید و حتی با وجود این همه مدرک بازم دنبال بهانه برای بن من هستید این چیزی جز abuse شما رو اثبات نمیکنه !

sa_mp_008.png

این هم یه نمونه دیگه از ابیوز ایشون الان به چه دلیل به من وارن داده شده ؟؟ {درخواست پاک شدن وارن رو دارم }

@Stoic لطفا این پست رو بررسی کن آخه تا کی باید این ابیوز هارو تحمل کنیم ؟؟؟

بدرود !

arenagame_samp
ارسال شده در

درسته لفت دادن موقع پی سی چک بن به همراه داره اما مسعله فعلی اینه من لفت ندادم و سمپ بهم کرش داده و این قضیه فقط محدود به الان نمیشه روز ایونت دوعل هم که توسط خود mamadnight برگزار شده بود من 5 بار کرش خوردم ! و منو هر بار مجدد برینگ میدادن اگه یادشون باشه !

ارسال شده در

@Stoic رسیدگی نمیشه ؟؟

پس انجمن و شکایت برای چیه ؟؟

من الکی بنم در صورتی که تا الان 1 بار هم برای چیت بن نشده بودم !!

ارسال شده در

باسلام. لطفا آرامش خودتون رو حفظ کنید!

کار ادمین طبق قوانین صحیح بوده و اگر پلیری در طول فراینده PCCheck به هر نحوی از سرور لفت بده مجازات میشه و این ادمین طبق قوانین عمل کرده هر چند که شما قصد فرار از PCCheck را نداشته اید!

در مورد اسکرین شات دوم که به شما وارن تعلق گرفته، احتمالا شما میوت بودید و از کلماتی مثل IP - TS و... برای رسوندن پیام خود به ادمین ها استفاده کردید که این کار Warn دارد!

موضوع برای طرح دفاعیات 24 ساعت دیگر باز خواهد ماند!

ارسال شده در
در 2 ساعت قبل، Stoic گفته است :

باسلام. لطفا آرامش خودتون رو حفظ کنید!

کار ادمین طبق قوانین صحیح بوده و اگر پلیری در طول فراینده PCCheck به هر نحوی از سرور لفت بده مجازات میشه و این ادمین طبق قوانین عمل کرده هر چند که شما قصد فرار از PCCheck را نداشته اید!

در مورد اسکرین شات دوم که به شما وارن تعلق گرفته، احتمالا شما میوت بودید و از کلماتی مثل IP - TS و... برای رسوندن پیام خود به ادمین ها استفاده کردید که این کار Warn دارد!

موضوع برای طرح دفاعیات 24 ساعت دیگر باز خواهد ماند!

با سلام

قبل از اینکه دفاعیات خودمو قرار بدم تشکر میکنم از شما @Stoic که به شکایتم واکنش دادید

دلیل عصبانی بودن من مشکلات این روزای آرناگیم که متاسفانه قوانین بعضی اوقات به درستی داخل اون اجرا نمیشه .

دلیل شکایت منم ضایع شدن حقمه همونطور که گفتم تا امروز ۱ بار هم بن نشدم و ایشون منو الکی بن دادن و این بار سومه که بی دلیل به دست این ادمین بن میشم 

حتی برای اثبات بی گناه بودنم فیلم هایی از دوعل هام و... اراعه دادم

من با اینکه تیم استف کی باشن مشکلی ندارم اما حداقل انتظاری که از سروری مثل آرناگیم میره اینه که ادمین ها و تیم استفش قوانین رو به درستی اجرا کنن

برای مثال چندین بار با چشم خودم دیدم که ایشون فقط برای دلایلی مثل فحاشی که مجازاتش موت هست پلیر رو adban کردن!!

پس با دیدن تمام این موارد به من حق میدین که آرامشم رو از دست بدم.

گاهی به این فکر میکنم که روز اول که وارد سمپ شدم چجوری جذب سرور آرنا شدم ؟ الان هم تنها دلیلم برای تحمل این تحمت ها و بی احترامی های ادمین @MaMaDNiGhT اینه که بتونم دور از مشغله روزانم مدتی رو کنار دوستای قدیمیم خوش باشم و تفریح کنم .

بریم سراغ دفاعیه:

spacer.png

شما درست میگید و وقتی پلیری موت باشه حق‌ نداره با کلمات adv. صحبت کنه اما در قسمتی از عکس که های لایت کردم میبینید که بنده موت نبودم و استفاده از این کلمات در حالت معمولی ایرادی نداره و من از کلمه ts استفاده کردم 

spacer.png

این هم عکسیه که اثبات میکنه خارج شدن من از سرور بدست خودم نبوده و به خواطر کرش سمپ بوده که خیلی کم پیش میاد و از شانس بد من موقع پی سی چک کرش خوردم 

تو قوانین نوشته شده خروج عمدی به هر شکلی ممنوع بوده اما تو عکس بالا کاملا واضحه که مقصر من نبودم 

من انتظار زیادی ندارم 

البته تا الان چیزی از timeban من باقی نمونده و متاسفانه ابیوز‌ ایشون مثل همیشه بی پاسخ موند 

من فقط میخوام رنک هلپریم برگرده و warn بی مورد ایشون هم پاک بشه 

میخواستم که آن بن بشم و با پی سی چک و دوعل با فیلم هم مشکلی ندارم هرچند از تایم بن من چیزی نمونده

من هم آدمی نیستم که بزارم کسی به راحتی بهم همچین تحمتی بزنه و abuse ایشون هم کامل در مدارک اراعه شده اثبات شدس

@Stoic لطفا رسیدگی کنید

ارسال شده در
در 6 ساعت قبل، .toRm. گفته است :

با سلام

قبل از اینکه دفاعیات خودمو قرار بدم تشکر میکنم از شما @Stoic که به شکایتم واکنش دادید

دلیل عصبانی بودن من مشکلات این روزای آرناگیم که متاسفانه قوانین بعضی اوقات به درستی داخل اون اجرا نمیشه .

دلیل شکایت منم ضایع شدن حقمه همونطور که گفتم تا امروز ۱ بار هم بن نشدم و ایشون منو الکی بن دادن و این بار سومه که بی دلیل به دست این ادمین بن میشم 

حتی برای اثبات بی گناه بودنم فیلم هایی از دوعل هام و... اراعه دادم

من با اینکه تیم استف کی باشن مشکلی ندارم اما حداقل انتظاری که از سروری مثل آرناگیم میره اینه که ادمین ها و تیم استفش قوانین رو به درستی اجرا کنن

برای مثال چندین بار با چشم خودم دیدم که ایشون فقط برای دلایلی مثل فحاشی که مجازاتش موت هست پلیر رو adban کردن!!

پس با دیدن تمام این موارد به من حق میدین که آرامشم رو از دست بدم.

گاهی به این فکر میکنم که روز اول که وارد سمپ شدم چجوری جذب سرور آرنا شدم ؟ الان هم تنها دلیلم برای تحمل این تحمت ها و بی احترامی های ادمین @MaMaDNiGhT اینه که بتونم دور از مشغله روزانم مدتی رو کنار دوستای قدیمیم خوش باشم و تفریح کنم .

بریم سراغ دفاعیه:

spacer.png

شما درست میگید و وقتی پلیری موت باشه حق‌ نداره با کلمات adv. صحبت کنه اما در قسمتی از عکس که های لایت کردم میبینید که بنده موت نبودم و استفاده از این کلمات در حالت معمولی ایرادی نداره و من از کلمه ts استفاده کردم 

spacer.png

این هم عکسیه که اثبات میکنه خارج شدن من از سرور بدست خودم نبوده و به خواطر کرش سمپ بوده که خیلی کم پیش میاد و از شانس بد من موقع پی سی چک کرش خوردم 

تو قوانین نوشته شده خروج عمدی به هر شکلی ممنوع بوده اما تو عکس بالا کاملا واضحه که مقصر من نبودم 

من انتظار زیادی ندارم 

البته تا الان چیزی از timeban من باقی نمونده و متاسفانه ابیوز‌ ایشون مثل همیشه بی پاسخ موند 

من فقط میخوام رنک هلپریم برگرده و warn بی مورد ایشون هم پاک بشه 

میخواستم که آن بن بشم و با پی سی چک و دوعل با فیلم هم مشکلی ندارم هرچند از تایم بن من چیزی نمونده

من هم آدمی نیستم که بزارم کسی به راحتی بهم همچین تحمتی بزنه و abuse ایشون هم کامل در مدارک اراعه شده اثبات شدس

@Stoic لطفا رسیدگی کنید

دوست عزیز شما میوت نبودی ولی ایگنور بودی به دلیل اینکه هر لحظه به من پی ام میدادی آن بن کن و من ایگنورت کردم باز شرو کردی هی تو ADV ابیوز میکنی که پی امتو ببینم مشکل داشتی همون اول سایت شکایت میکردی !

ارسال شده در

استفاده از کلماتی که تبلیغ محسوب میشه برای ارتباط با ادمین ها مجازات داره چه در حالت میوت و چه در حالت عادی پس تصمیم ادمین صحیح بوده.

در مورد بن شدن هم که گفتم ادمین طبق قوانین عمل کرده.

@MaMaDNiGhT لطفا اکانت این پلیر رو اینبار ان بن کنید و رنکش رو بش برگردونید.(ما فرض رو بر بیگناهی این پلیر گذاشتیم و این تصمیم دیگه تکرار نخواهد شد!)

ارسال شده در

پلیر آن بن شد ! لطفا نرم افزار تیم اسپیک را همیشه در دسترس داشته باشید که دیگر از این مشکلات نداشته باشید ! 

موضوع بسته شد !

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...