HajMmd ارسال شده در 9 آبان، 1398 ارسال شده در 9 آبان، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:$SaRdaR$ نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:overgrown نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner مدارک شکایت: توضیحات: با سلام این پلیر دیروز رنک خرید و از دیروز شاهد ابیوز های اون و سواستفاده از سی ام دی های اون هستیم تو عکس هایی که گذاشتم معلومه که بی دلیل : importanttext میذاره و کلی چیز دیگه در ضمن امروز بی دلیل تو اونر مود بود که عکس از این کارش پاک شد نتونستم بزارم سایت علاوه بر این این ادمین تو تیم اسپیک از رنکش سو استفاده کرد و منو بی دلیل میوت 2 ساعت داد من تقاضای گذاشتن ریکورد رو دارم چون اگر من فحاشی کردم باید بر اساس ریکورد میوت بده @MohammadReza @MohammadReza در ضمن @MrSweeT @._Demon.Hunter_. شاهد هستند این کارش جالبه که تو سرور خود ArenaGame داره خود ArenaGame رو تبلیغ میکنه xD
[pG]eRfAn.JeSTeR ارسال شده در 9 آبان، 1398 ارسال شده در 9 آبان، 1398 با سلام و درود خدمت پلیر خوب سرور ارنا گیم اول از همه ممنون که روی نظم سرور حساس هستین و نسبت به موضوع های مختلف شکایت میکنید ! فقط لطفا شکایت های بی مورد نکنید خب میریم سر شکایت شما دوست عزیز اول کار میریم سر موضوع که من دیروز رنک خریدم و ابیوز کردم ! در پاسخ : شما باید از من مدارک جمع کنید و ارسال کنید در غیر اینصورت باعث شدید نظم سرور بهم بریزه و یسری شایعه رو بین افراد پخش کنید . مورد دوم در مورد اونر مود ! در پاسخ : من نیازی نمیبینم وقتی دارم به پلیر ها خدمت میکنم باید به شما جواب پس بدم تو اونر مود کشتمتون ؟ یا کسیو بی دلیل کشتم ؟. مورد سوم استفاده از IMPORTANTTEXT !!! در پاسخ : این سی ام دی برای متن های مهمه که این هشدار هارو من هر چند وقت یک بار این پیام هارو میدم تا پلیر های جدیدی که وارد میشن با قوانین سرور اشنا بشن بازم هیچ دلیلی نمیبینم که بهتون این چیزارو توضیح بدم واقعا این یک مورد یخورده مشکل بچگانه هست . مورد چهارم این هست که شما میگین منو میوت داده ! در پاسخ : شما شروع به ایجاد کل و گذاشتن نام مستعار نامناسب برای بنده که من شمارو بن نکردم فقط از چنلی که توش بودیم میوت کردم توی چنل های دیگه ازاد بودین که بازم این نیاز نداره به مدرک و چنتا شاهد تو چنل بود . مورد پنجم این هست که داخل سرور ارنا گیم تبلیغ کردم ! من داخل سرور ارناگیم تبلیغ تی اس خود سرورو کردم و بازم دلیلی برای توضیح نمیبینم .
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری