GraphichS ارسال شده در 12 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:.[queen]. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: ali vayking نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :helper trial 1 مدارک شکایت: g توضیحات:این هلپر وقتی من هلپی رو جواب میدم ایشون چون نتونسته خودش جواب بده جواب تو چت عمومی میگه جواب پلیرو بنده درخواست برخورد شدن با ایشون دارم
GraphichS ارسال شده در 12 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 12 اردیبهشت، 1398 در 1 دقیقه قبل، [Ali]VAYKING گفته است : با سلام شکایت شما بی جا هست ایشون از من درخاست کمک کردن و منم جوابشو دادم اصلا ربطی بع هلپ شما نداشت با تشکر [شما تو تیم استف هستید نباید دنباله کل یا دعوا باشید] بنده دنبال کل یا دعوا نیستم شما باره اولت نیست هر وقت من هلپ باز میکنم همین کار میکینید همیشهه فرد علاوه بر هلپ از شما هم کمک میخواد ؟؟؟
GraphichS ارسال شده در 12 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 12 اردیبهشت، 1398 در 6 دقیقه قبل، [Ali]VAYKING گفته است : میتونید از خودشون سوال کنید پرسیدم میگه فقط از من و حسام پرسیده بیاد شهادت بده ؟؟؟
][_(VicToR)_][ ارسال شده در 12 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 1398 من یادم نمیاد فقط من به قوعن و حسام پی ام دادم به شما فک نکنم داده باشم فقط گفتم 15 ملیون پول میخام؟:|
DrError مهمان ارسال شده در 12 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 1398 باسلام. شکایت استف از استف فقط باید در Pv تلگرام مدیریت سرور حسام به نشانی ( @HesamLast_bot ) انجام شود در غیر این صورت جریمه خواهید شد. در صورت تکرار هر دونفر جریمه خواهید شد. شکایت استف از استف در انجمن غیر مجاز بوده و جریمه خواهید شد.
ارسالهای توصیه شده