Radical ارسال شده در 19 آبان، 1398 ارسال شده در 19 آبان، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: BreakeR نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: .[Drugv , MrNinja , .[MaTaDoR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : - مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: - رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود): Player , Trial 4 Helper, Player مدارک شکایت: ScreenShot 1 ScreenShot 2 ScreenShot 3 ScreenShot 4 توضیحات: تو تصاویر معلومه بازیکن Drugv در کلن Masters هستند ، .[MrNinja , .[MaTaDoR در کلن Redline هستند و به جای درگیری بایکدیگر و پس گرفتن زون درحال همکاری باهم و کشتن بنده میباشند. درخواست برخورد دارم.
Havi ارسال شده در 19 آبان، 1398 ارسال شده در 19 آبان، 1398 با سلام ایشون بعد از کیل کردن شما با من و نینجا در گیر شدند و با کلن ما همکاری صورت نگرفته است !
Radical ارسال شده در 19 آبان، 1398 سازنده ارسال شده در 19 آبان، 1398 در 43 دقیقه قبل، .[MaTaDoR]. گفته است : با سلام ایشون بعد از کیل کردن شما با من و نینجا در گیر شدند و با کلن ما همکاری صورت نگرفته است ! مدارک(تصویر/فیلم) دارید؟ بنده که وارد زون شدم دیدم MrNinja و Drugv درکنار هم هستند و هیچ کاری انجام نمیدهند و آیا در تصاویری که قرار دادم در لیست کشته ها میبینید که با شما یا MrNinja درگیر شده و مرده باشد؟!
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 19 آبان، 1398 ارسال شده در 19 آبان، 1398 درود. شکایت صحیح بوده و پلیر drug v جریمه شد.
ارسالهای توصیه شده