.ArnoLD. ارسال شده در 2 دی، 1398 ارسال شده در 2 دی، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:_ArnoLD نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Uniqe نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :ادمین مدارک شکایت: توضیحات: میوت دادن الکی
MosWanted ارسال شده در 2 دی، 1398 ارسال شده در 2 دی، 1398 سلام. اولا طبق اسکرین که خودتون گذاشتید به من گفتید نوب .دوما قبلا هم بار ها و بار ها بهتون اخطار داده شده . برای مثال شما دیروز به دلیل توهین به استف ban شدید . یا همین امروز شما به دلیل فحاشی به هم کلنی توسط شخص MaMaDNiGhT@ از کلن کیک شدید. این ها همه هاکی از اینه که شما باید خودتو اصلاح کنی نه من و تایم میوت هم که من در نظر گرفتم صحیح بوده. با تشکر
.ArnoLD. ارسال شده در 2 دی، 1398 سازنده ارسال شده در 2 دی، 1398 خودش کل میکنه میوت نمیده چرا ؟ @MaMaDNiGhT
MosWanted ارسال شده در 2 دی، 1398 ارسال شده در 2 دی، 1398 من شما رو به علت ایجاد کل اصلا میوت ندادم اگه دقت کنی و دلیل میوت من ادب بوده . میتونی تو اسکرین شات قبلیت ببینی دلیل میوت رو. در ضمن اگرم کسی باید میوت میداد ادمین رنک بالا تر بوده که هر دوتامون رو باید میوت میداده به علت: ایجاده کل.
ارسالهای توصیه شده