_Lu3ifeR ارسال شده در 14 دی، 1398 ارسال شده در 14 دی، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:LoVeYou نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت داردM].Joker]. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:2976 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:OWNER مدارک شکایت:مدارکی لازم نیست کسی که مدرک بده جوکر هست توضیحات: ایشون تو بانک خواستن ارره کنن بهشون میگم اسکور زیر پنجاه کیل نده میاد کیل میده حالا کاری به این ندارم من تو بانک AFKکردم دمیج نخوردم این jailداره نه بن جوکر من مدرک میخوام !
MosWanted ارسال شده در 14 دی، 1398 ارسال شده در 14 دی، 1398 در 4 ساعت قبل، [...Alone...Wolf...] گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:LoVeYou نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت داردM].Joker]. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:2976 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:OWNER مدارک شکایت:مدارکی لازم نیست کسی که مدرک بده جوکر هست توضیحات: ایشون تو بانک خواستن ارره کنن بهشون میگم اسکور زیر پنجاه کیل نده میاد کیل میده حالا کاری به این ندارم من تو بانک AFKکردم دمیج نخوردم این jailداره نه بن جوکر من مدرک میخوام ! http://s6.picofile.com/file/8383854776/lovr_you_cheater.mp4.html تو این فیلم کاملا معلومه که از no dmg استفاده میکنی چون وقتی با ارره روتم دمیج نمیخوری و بدون این که تو afk باشی یا از afk در بیای میدویی میری تو بانک. تازه همه ی اینا در حالتیه که اکانت اصلیت ( Alone wolf) یک ساعت قبلش به دلیل full cheat توسط ادمین evilnghit هفت روز بن شدی !! ایشونم تو رو pc check داده بود و چیت های تو رو پیدا کرده بود !!! من فقط خواستم نظم سرور با پلیر های چیتر مثل شما به هم نریزه .
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 14 دی، 1398 ارسال شده در 14 دی، 1398 درود شما مدرکی که ادمین شما را بن داده ندادید مدرک ادمین دروست بود
ارسالهای توصیه شده