Radical ارسال شده در 28 دی، 1398 ارسال شده در 28 دی، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: BreakeR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: m].joker]. رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : OWNER مدارک شکایت: ScreenShot 2 | ScreenShot 1 توضیحات: درود. باراول از ایشون به خاطر میوت الکی بنده در دم انرنک شدن بخشیدم (ss) اما ایشون باز بنده رو به خاطر موردی که اصلا میوت ندارد، میوت کردند. من مشکلی با ایشون ندارم خودشون هستند که باعث میشوند. (اسکرین شات های 1 و 2) ضمن دیشب هم این ادمین به خاطر هیچی یک بازیکن تازه وارد به دلیل اینکه سطح شون پایینه و با زبان فارسی به جای فینگلیش در چت عمومی مینوشتند 5 دقیقه بیخودی میوتش کردند که این مورد اصلا در قوانین ذکر نشده است که مجازاتی داشته باشد. (این کار ادمین اسواستفاده از دستورات خود و فراری دادن پلیر بوده است.) >> ScreenShot 2 | ScreenShot 1 درخواست برخورد با این ادمین را دارم.
_Lu3ifeR ارسال شده در 28 دی، 1398 ارسال شده در 28 دی، 1398 سلام. تو خودت داری از چیت سوبیت استفاده میکنی.....xDDD
_Lu3ifeR ارسال شده در 28 دی، 1398 ارسال شده در 28 دی، 1398 ولی کاری به چیت ندارم از نظر من مدرک شما کاملا صحیح هست وقتی جوکر یک پلیر که تازه به سرور اومده بود فارسی تایپ کرد اون رو الکی الکی میوت داد و این باعث کم شدن پلیر های سرور میشود! ایشون دوستاشون رو در سرور میوت نمیدن اونوقت میان ......خلاصه منم شاهدم✋
_Lu3ifeR ارسال شده در 28 دی، 1398 ارسال شده در 28 دی، 1398 در ضمن ایشون در سرور خیلی کل کل میکنه وقتی بهش میگم خودتو میوت بده وگرنه میرم سایت خودشو میوت میده و بعد چند ثانیه خودشو ان میوت میکنه به دلیل ... یه تا نقطه میزاره!
Radical ارسال شده در 28 دی، 1398 سازنده ارسال شده در 28 دی، 1398 در 27 دقیقه قبل، [._LuCifeR_.] گفته است : سلام. تو خودت داری از چیت سوبیت استفاده میکنی.....xDDD موردی در اسکرین شات های بنده بیاید که از این چیت استفاده کرده ام یا غیر از عکس ها، مدارک(فیلم، عکسی) دارید میتوانید در سایت شکایت کنید. ضمن دخالت در پست دیگران مجاز نیست.
MosWanted ارسال شده در 29 دی، 1398 ارسال شده در 29 دی، 1398 در 6 ساعت قبل، BreakeR گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: BreakeR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: m].joker]. رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : OWNER مدارک شکایت: ScreenShot 2 | ScreenShot 1 توضیحات: درود. باراول از ایشون به خاطر میوت الکی بنده در دم انرنک شدن بخشیدم (ss) اما ایشون باز بنده رو به خاطر موردی که اصلا میوت ندارد، میوت کردند. من مشکلی با ایشون ندارم خودشون هستند که باعث میشوند. (اسکرین شات های 1 و 2) ضمن دیشب هم این ادمین به خاطر هیچی یک بازیکن تازه وارد به دلیل اینکه سطح شون پایینه و با زبان فارسی به جای فینگلیش در چت عمومی مینوشتند 5 دقیقه بیخودی میوتش کردند که این مورد اصلا در قوانین ذکر نشده است که مجازاتی داشته باشد. (این کار ادمین اسواستفاده از دستورات خود و فراری دادن پلیر بوده است.) >> ScreenShot 2 | ScreenShot 1 درخواست برخورد با این ادمین را دارم. در رابطه با شکایت خودت، 2 دقیقه میوت من کاملا بجا بوده چون report الکی میزنی db in zone در صورتی که هر کس تو زون db کنه به صورت خود کار از hp خود شخص و اونم به صورت خیلی سری کم میشه. پس تو یک ریپورت کااااملا الکی کردی که ریپورت الکی هم warn داره. وقتی هم که یه تذکر ساده میدم که ریپورت الکی نده، خیلی طلبکارانه جواب میدی و میگی ((غلط میکنی)). اون لحظه که من داشتم db میکردم زون پریده بود و به محض برگشت زون من پیاده شدم. در رابطه با شکایت دیگه هم من نمیدونم چطور تو صفحه ی تو فارسی تایپ شده اما تو صفحه ی من طوری بود که کل چت من رو اشغال میکرد و جوری بود که من نمیتونستم چت های دیگه رو بخونم. در ضمن اون تنها نوشته ی فارسی نبود. خیلی بیشتر بود و گاهی اوقات بعضی حرفاش رو spam میکرد.(( فردا مدارک رو میزارم)) چند بار به اون پلیر تذکر دادم و بعد میوت کردم. تازه من اون پلیر رو بعد از چند دقیقه آنمیوت دادم و شما که مثلا scripter سروری و میخوای سرور پیشرفت کنه نباید این حرکت بسیار کثیفو بزنی و ااز صحنه ی آنمیوت کردنش هیچ عکسی نزاری بعد بیای این شکایت جعلی رو ترتیب بدی. من بعد از تقریبا یک دقیقه اون پلیر رو آنمیوت دادم و کاملا قضیه رو بهش توضیح دادم و ایشون الان هیچ شکایتی از بنده نداره
Radical ارسال شده در 29 دی، 1398 سازنده ارسال شده در 29 دی، 1398 در رابطه با حرفی زدم که معذرت میخواهم و اون شکایت پس میگیرم. شکایت دوم، از صحنه انمیوت فرد عکس نگرفته بودم اما اگر بنده شما رو همان موقع به دلیل "میوت الکی" ریپورت نمیدادم و توی چت نمیگفتم که چرا بیخودی بازیکن رو به این دلیل میوت میدهید، قصد انمیوت کردنش را نداشتید.! (خواستید درسرور پیام بدید تا مشکل بهم ریختگی زبان فارسی در گیم رو براتون حل کنم.) +درخواست بستن پست
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری