Noah ارسال شده در 29 دی، 1398 ارسال شده در 29 دی، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: M].LincolnJunior]. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Death نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : - رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Manager مدارک شکایت: توضیحات: من هیچگونه چیتی ندارم و ادمین بدون دلیل و سره یه سری مشکلات شخصی منو بن کرده و اگه هم مشکوک به چیت بوده منو برای Pc check فریز میکرد و من هر لحظه آماده PC check بودم . نمیدونم کسی که شکایت رو برسی میکنه کیه ولی امیدوارم اگر آقای Death دوستشونه دوستی رو لحاظ نکنه و عادلانه قضاون کنه . (هموطور که میبینید احتمالا ادمین مذکور برای کیل لیست عصبانی شده و از سر عصبانیت عمل کرده)
MaMaDNiGhT ارسال شده در 29 دی، 1398 ارسال شده در 29 دی، 1398 سلام و درود ! 1- اول از همه که پی سی چک ملاک نیست چون راه هایی برای مخفی کردن چیت وجود دارد ! 2- ادمین مربوطه مدرکی به دست من داده که با 2 تا دیگر از اعضای استف ( @.EvilNiGhT. و @.OverGrown.) صحبت کردیم و نتیجه گرفتیم که چیته Aim بوده ! 3-کل کل های مکرر شما باعث به هم ریختن نظم سرور میشود و همین کل ها با استف (منیجر) دلیلی محکم برای بن کردن شماست ! (طبق قوانین عمومی سرور) فیلم رو آپلود میکنم فقط جهت اطلاع http://s7.picofile.com/file/8385427168/gta_sa_2020_01_19_22_48_10_758.mp4.html موضوع رسیدگی و بسته شد ! 2
ارسالهای توصیه شده