__DaRe....MiRiZe__ ارسال شده در 15 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 1398 با سلام. نام در سرور : @Dj_Abol نام شاکی : @kwolf رنک شاکی : SuperVisor شاهد : پلیر های انلاین سرور. توضیحات : من توی سرور بودم بعد رفتم Paintball سه نفر شدیم بعد من رفتم با یه مولتی اومدم یهو کیکم داد بعد گفت Next Ban منم گفتم : مدیر یا منیجر کلا رنک دارا میتونن با 2 اکانت بیان سرور من 2 تایی بیام جرمه؟! بعد Paintball بدلیل نداشتن پلیر قطع شد منم گفتم BeK*ram ولی با کسی نبودم ایشون منو Mute کرد برای 5 دقیقه. مدرک : برای دیدن مدرک کلیک کنید.
kwolf مهمان ارسال شده در 15 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 1398 من تا الان ندیدم کسی با مولتی بیاد و بن نشده باشه ! اگر کسی هم بیاد که رنک دار باشه و بن نشده باشه خودم بن میکنم ! اگرم کسی میشناسی با مولتی میاد مدرک بفرست توهین نکن ! اره من مولتی تورو کیک کردم نه اکانت اصلیت بعدم بهت تذکر دادم دفعه بعدی بن میشی ! قطعا فحاشی که کردی به همین موضوع ربط داره پس نگو با کسه خاصی نبودم ! در ضمن قرار نیس تو سرور واسه خودت بری و بیای فحاشی کنی ! اینم لینک چک ایپی میوت هم بهت گفتم باره اولت نیس میوت میشی ! تکرار بشه بازم میوت میشی ! و این میوتت هم بخاطر توهین به رنک دار سرور بود جالب اینجا بود بازم با اکانت مولتی اومدی با اینکه بت گفتم !
__DaRe....MiRiZe__ ارسال شده در 15 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 15 اردیبهشت، 1398 در 3 ساعت قبل، kwolf گفته است : من تا الان ندیدم کسی با مولتی بیاد و بن نشده باشه ! اگر کسی هم بیاد که رنک دار باشه و بن نشده باشه خودم بن میکنم ! اگرم کسی میشناسی با مولتی میاد مدرک بفرست توهین نکن ! اره من مولتی تورو کیک کردم نه اکانت اصلیت بعدم بهت تذکر دادم دفعه بعدی بن میشی ! قطعا فحاشی که کردی به همین موضوع ربط داره پس نگو با کسه خاصی نبودم ! در ضمن قرار نیس تو سرور واسه خودت بری و بیای فحاشی کنی ! اینم لینک چک ایپی میوت هم بهت گفتم باره اولت نیس میوت میشی ! تکرار بشه بازم میوت میشی ! و این میوتت هم بخاطر توهین به رنک دار سرور بود جالب اینجا بود بازم با اکانت مولتی اومدی با اینکه بت گفتم ! دوست عزیز من اگر میخواستم به کسه خاصی فحاشی کنم الان بن بودم, نه فقط 5 دقیقه میوت بعدام ادم با خودش صحبت کنه جرمه؟! دوست داشتم به خودم فوش دادم, دیگه به من چه فک میکنی با شما بودم.
kwolf مهمان ارسال شده در 15 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 1398 چت پابلیک اسمش روشه چته عمومی ! پس اصلا معنی نداره که میگی به خودم فش بدم ! هرکسی تو چت پابلیک میتونه فش شمارو به خودش بگیره و طبق اتفاقات افتاده این فش رو به رنک دار سرور دادی یعنی بنده ! ی سری بررسی ها تو انجمن داشتم ! موضوعات مختلف رو نگا میکردم یه چیز جالب دیدم ! نصف شکایات ماله شماس ! یعنی از نصف پلیرهای این سرور شکایت کردی ! خیلی جالبه که همیشه فکر میکنی حق با شماس ! که اشتباه میکنی
MrHeSaM ارسال شده در 15 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 1398 باسلام. استفاده از مولتی مشکلی ندارد و ادمین دچاره اشتباه در تصمیم گیری شده و یک اخطار بدین منظور دریافت کرد! در ضمن @Dj_Abol, دوست عزیز شما فازت چیه خودت فوحش میدی بعد میای شکایت میکنی میگی چرا میوت شدم؟ اوسیکم به تقوالله ! 2
ارسالهای توصیه شده