HajFarHaN ارسال شده در 4 بهمن، 1398 ارسال شده در 4 بهمن، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: Gheibi نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: HajMmd نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مدارک واضحه ولی FesharBaz هم شاهده، حتی کیکم داد از کلن بخاطر گزارش دادن رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner مدارک شکایت: اینم از مدارک شاهد بودن FesharBaz: توضیحات: این میاد برینگ میده منو بعد کیل میده، بهش گفتم گفت بدی کیکت میکنم. مدرک هم هست. قبلا هم ایشون بخاطر ابیوز آنرنک شدن درخواست آنرنک به مدت بیشتر
HajMmd ارسال شده در 4 بهمن، 1398 ارسال شده در 4 بهمن، 1398 با سلام بنده به شما اعتماد کردم اسکرین شات نگرفتم /fc میگفتی bring کن اما @FeshaRBaZ شاهد هست شما گفتید bring بدم شما nogun. زون رو begir دادین من هم کیلتون دادم فحاشی کردید kivk دادیم
HajFarHaN ارسال شده در 4 بهمن، 1398 سازنده ارسال شده در 4 بهمن، 1398 مدرک بزار از chat log من نه فوش دادم نه گفتم برینگ بده میخوای از چت لاگ خودم عکس بدم؟
HajFarHaN ارسال شده در 4 بهمن، 1398 سازنده ارسال شده در 4 بهمن، 1398 اگه تو عکس دقت کنی یبار قبل برینگ کیل دادی گفتم چرا میزنی بعد برینگ دادی دوباره کیل دادی
MaMaDNiGhT ارسال شده در 4 بهمن، 1398 ارسال شده در 4 بهمن، 1398 سلام و درود ! مدارک صحیح بوده ادمین مربوطه 6 ساعت آنرنک میشود ! موضوع رسیدگی و بسته شد .
ارسالهای توصیه شده