MosWanted ارسال شده در 4 بهمن، 1398 ارسال شده در 4 بهمن، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: Joker نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: fesharbaz رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: owner مدارک شکایت: http://s7.picofile.com/file/8385926876/film_1.mp4.html توضیحات: این پلیر ابیوز میوت میکنه و هم کلنی خودش (Lucifer) رو بخاطره فوش های ناموسی 2 مین و پلیر دیگه که تو کلنش نیست (drug_dealer) رو به خاطر فوش معمولی تر 7مین میوت میده. خودشم که اصلا میوت نمیده !!!
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 4 بهمن، 1398 ارسال شده در 4 بهمن، 1398 سلام خدمت شما دوست عزیز من بعدا خودمو میوت دادم. + اینکه من Lucifer رو 2 مین میوت دادم بهش گفتم دفعه بعد فحش بده 10 مین میوت میدم ولی اون یکی 3 بار فحش ناموسی داد که دور سوم میوت بالا دادم . زرنگی نه؟
MosWanted ارسال شده در 4 بهمن، 1398 سازنده ارسال شده در 4 بهمن، 1398 در ۱ ساعت قبل، FeshaRBaZ گفته است : سلام خدمت شما دوست عزیز من بعدا خودمو میوت دادم. + اینکه من Lucifer رو 2 مین میوت دادم بهش گفتم دفعه بعد فحش بده 10 مین میوت میدم ولی اون یکی 3 بار فحش ناموسی داد که دور سوم میوت بالا دادم . زرنگی نه؟ میشه یه مدرک از مجموعه اراجیفی که گفتی بیاری جوجه؟! ?
MaMaDNiGhT ارسال شده در 4 بهمن، 1398 ارسال شده در 4 بهمن، 1398 دوست عزیز این مورد به شما مربوط نمیشود خود شخص که میوت شده باید شکایت کند ! موضوع رسیدگی و بسته شد !
ارسالهای توصیه شده