KavehM ارسال شده در 5 بهمن، 1398 ارسال شده در 5 بهمن، 1398 سلام پلیر scaryman با Pm من رو به رگبار فحش ناموسی بسته بود و در پابلیک هم منو رو فحش میداد و فقط دنبال من بود و من رو الکی کیل میکرد شکایت دارم ازش الکی بیخود من رو گناه کار جلوه داده و باعث شده من 200 دقیقه میوت بشم این درست نیست مدرکم هم Ss هست
_Alireza ارسال شده در 5 بهمن، 1398 ارسال شده در 5 بهمن، 1398 1 : طیق فرم پست بزار ! 2 : تویه PM مشکلی نداره ! 3 : توالان خیلی بیگناهی ؟! بمیرم برات که حقت پایمال شده ! xD 4 : جنابعالی به من تویه چت Pub فحش ناموسی دادی و میوت هم باید میشدی که شدی ! من بهت هیچ فحشی ندادم تویه Pub ! 5 : الکی کیلت میدادم ؟! xD ببخشید توروخدا ! xD مدرکش هم هست پس الکی زر زر نکن بچه ! ------> KavehM
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 5 بهمن، 1398 ارسال شده در 5 بهمن، 1398 در 25 دقیقه قبل، Alireza559 گفته است : 1 : طیق فرم پست بزار ! 2 : تویه PM مشکلی نداره ! 3 : توالان خیلی بیگناهی ؟! بمیرم برات که حقت پایمال شده ! xD 4 : جنابعالی به من تویه چت Pub فحش ناموسی دادی و میوت هم باید میشدی که شدی ! من بهت هیچ فحشی ندادم تویه Pub ! 5 : الکی کیلت میدادم ؟! xD ببخشید توروخدا ! xD مدرکش هم هست پس الکی زر زر نکن بچه ! ------> KavehM کیل کردن اسکور زیره 50 جیل داره ? 1
_Alireza ارسال شده در 5 بهمن، 1398 ارسال شده در 5 بهمن، 1398 در 11 ساعت قبل، .[.DaRkKniGht.]. گفته است : کیل کردن اسکور زیره 50 جیل داره ? فعلا که نیست ! =)))
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 5 بهمن، 1398 ارسال شده در 5 بهمن، 1398 درود پلیر به مدت 300دقیقه Mute شد.
ارسالهای توصیه شده