_.[RePoRt]._ ارسال شده در 6 بهمن، 1398 ارسال شده در 6 بهمن، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Alireza559 یا ScarYMan نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : تمامی پلیرهای آنلاین در اون لحظه مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: - رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Player توضیحات: ایشون منو پرت کردن یه جا دیگ در map ولی من پیشش بودم داشتم فحش میدادم اما منو TP کردن یه جا دیگ بعد فیلم گرفتن
_Alireza ارسال شده در 6 بهمن، 1398 ارسال شده در 6 بهمن، 1398 این فیلمو ببین و به تایم بازی نگاه کن تو پیشم نیستی ولی داری تویه w فحش میدی ! ( به TimeStamp ! ) نشون میده که تو چیت میزنی ! 5 ثانیه اول فیلمو ببین متوجه میشی !!!
_.[RePoRt]._ ارسال شده در 6 بهمن، 1398 سازنده ارسال شده در 6 بهمن، 1398 ادمین جان خودشون لطف کردن فیلم رو گذاشتن از ترس من داشتم فحش میدادم منو TP کردن یه جا دیگ
_.[RePoRt]._ ارسال شده در 6 بهمن، 1398 سازنده ارسال شده در 6 بهمن، 1398 ممنون از اینکه چیت خودتو لو دادی لطفا بن کنید ادمین ممنونم
_Alireza ارسال شده در 6 بهمن، 1398 ارسال شده در 6 بهمن، 1398 در 11 ساعت قبل، [M]aXpaYn[E] گفته است : ادمین جان خودشون لطف کردن فیلم رو گذاشتن از ترس من داشتم فحش میدادم منو TP کردن یه جا دیگ مدرک نداری حرف نزن ! اگه اون 5 ثانیه اول رو دقت کنی میبینی که کنارم نیستی ولی داری بهم فحش میدی ! اون وقت من لو دادم از ترس ؟!
_.[RePoRt]._ ارسال شده در 6 بهمن، 1398 سازنده ارسال شده در 6 بهمن، 1398 همه چی واضحه تو فیلم دیگ نیازی نیس چیزی بگی شما چیت زدین پاش وایستین منو Tp کردین یه جا دیگ الانم دسته پیش میگیرین ؟ !!!! ادمین جان رسیدگی شه لطفا این چیتر باید بن بشه
_Alireza ارسال شده در 6 بهمن، 1398 ارسال شده در 6 بهمن، 1398 در 11 ساعت قبل، [M]aXpaYn[E] گفته است : همه چی واضحه تو فیلم دیگ نیازی نیس چیزی بگی شما چیت زدین پاش وایستین منو Tp کردین یه جا دیگ الانم دسته پیش میگیرین ؟ !!!! ادمین جان رسیدگی شه لطفا این چیتر باید بن بشه to site kal nakon
ارسالهای توصیه شده