AmirMahdi2000 ارسال شده در 6 بهمن، 1398 ارسال شده در 6 بهمن، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:AmirMahdi2000 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: fesharbaz نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :- رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :owner مدارک شکایت: توضیحات: ایشون به خودشون hunter اسپاون میکنه و به وسیله اون به بقیه دمیج میده داخل عکس معلومه ناحیه به وسیله هانتر آتیش گرفته و از hp من کم شده درخواست برخورد با ایشونو دارم
MosWanted ارسال شده در 6 بهمن، 1398 ارسال شده در 6 بهمن، 1398 در هم اکنون، AmirMahdi2000 گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:AmirMahdi2000 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: fesharbaz نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :- رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :owner مدارک شکایت: توضیحات: ایشون به خودشون hunter اسپاون میکنه و به وسیله اون به بقیه دمیج میده داخل عکس معلومه ناحیه به وسیله هانتر آتیش گرفته و از hp من کم شده درخواست برخورد با ایشونو دارم ابیوز های مداوم fesharbaz باعث شده پلیر ها آرامش نداشته باشند. از ادمین های محترم خواهشمندم برای ایشون یک تصمیم جدی بگیرید چون تنها آنرنک برای ایشون کافی نیست و ایشون با خریدن رنک فقط پلیر های دیگر رو از سرور زده میکنن. به علت ابیوز های متعدد!!!!!
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 6 بهمن، 1398 ارسال شده در 6 بهمن، 1398 JOKER شما چیکاره سرور هستی؟ برا مدیر کل تعین میکنی که چه کار کنن؟ آیا به شما مربوطه؟! در واقع بگم که دیروز رنکم تموم شد و اخراش بود که داشتم با وانتد سفید HUNTER اوردم هر موقع شما رو کیل دادم بیا شکایت کن. من دارم زمین و دیوار میزنم.
AmirMahdi2000 ارسال شده در 6 بهمن، 1398 سازنده ارسال شده در 6 بهمن، 1398 من شکایتمو پس میگیرم درخواست بسته شدن موضوع رو دارم
ارسالهای توصیه شده