AmirMahdi2000 ارسال شده در 7 بهمن، 1398 ارسال شده در 7 بهمن، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:AmirMahdi2000 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: .EvilNight. .Nima. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : - رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : supervisor _owner مدارک شکایت: توضیحات: بنده در تاپیک قبلی از ادمین .Nima. شکایت کرده بودم : من به فرد v.i.p گفتم که ابیوز نکن و این ادمین بدون هیچ دلیلی منو mute کردن. سوپروایزر سرور @.EvilNiGhT. بدون هیچ مدرکی به من تحمت زدند که من ادمین nima رو تحدید کردن ! این کاملا نادرسته و من همچین ادعایی رو قبول ندارم و لطفا برای ادعای خودتون مدرک اراعه کنید ایشون به دلیل رفاقت هاشون با تیم استف مجازات نشدند درخواست آنرنک ادمین nima بدلیل mute الکی و رسیدگی موضوع از طرف مدیران کل را دارم @MaMaDNiGhT @HeSaM دلیل تگ کردنم اینه که خیلی از مدت زمان شکایت گذشته و بدرستی رسیدگی نشده
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 7 بهمن، 1398 ارسال شده در 7 بهمن، 1398 درود دوست عزیز در ss های ک شما دادید مشخص هست که شما ادمین را تهدید به Unrank می کنید
MaMaDNiGhT ارسال شده در 7 بهمن، 1398 ارسال شده در 7 بهمن، 1398 سلام و درود ! برخورد جفت ادمین ها درست بوده . تنها اشتباه ادمین @.[M].NiMa این بوده که شما رو کم میوت داده اگر ادمین دیگری بود 10 مین میوت میداد . موضوع رسیدگی و بسته شد .
ارسالهای توصیه شده