Havi ارسال شده در 10 بهمن، 1398 ارسال شده در 10 بهمن، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @MrScary نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @.OverGrown. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ---- رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : SuperVisor مدارک شکایت: http://s7.picofile.com/file/8386552218/sa_mp_310.png توضیحات: من داشتم ایشون رو میزدم که برای خودشون Tun ست میکنند ! در بالای تصویر تعداد تان های ایشون 18 تا بود ولی دفه بعدی شد 22 تا !! آقا حسام این بود مدیریت !؟ اینکه ایشون دارن ابیوز میکنند کاملا واضح است ولی شما اصلا به فکر Unrank کردن ایشون نیستید !
[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 10 بهمن، 1398 ارسال شده در 10 بهمن، 1398 با سلام خدمت شما پلیر عزیز و دوست داشتنی شکایت شما درست بوده ! بنده این سی ام دی رو روی کی بیندر گذاشته بودم که دستم میخوره و ست میشه و خودمو به مدت 3 ساعت با توجه به تایم های انرنک بار اول و دوم و ... انرنک میکنم ممنون از شکایت شما پلیر عزیز !
Karadayi ارسال شده در 10 بهمن، 1398 ارسال شده در 10 بهمن، 1398 در 59 دقیقه قبل، .OverGrown. گفته است : با سلام خدمت شما پلیر عزیز و دوست داشتنی شکایت شما درست بوده ! بنده این سی ام دی رو روی کی بیندر گذاشته بودم که دستم میخوره و ست میشه و خودمو به مدت 3 ساعت با توجه به تایم های انرنک بار اول و دوم و ... انرنک میکنم ممنون از شکایت شما پلیر عزیز ! خداوکیلی چقدر قانع شدم |: دمت گرم داداش همین فرمون برو جلو :|
MrHeSaM ارسال شده در 10 بهمن، 1398 ارسال شده در 10 بهمن، 1398 سلام شکایت شما صحیح بود. این ادمین جریمه خواهد شد. -۳ تاپ کلن هم به کلن این ادمین تعلق میگیرد. ممنون از گزارش شما. 1
ارسالهای توصیه شده