Havi ارسال شده در 18 بهمن، 1398 ارسال شده در 18 بهمن، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: MrScary نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @ShaPooR_kaPak نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @._.SpiRiT._. رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : ADMIN مدارک شکایت: http://s6.picofile.com/file/8387415800/Satho_.mp4.html توضیحات: سلام دوستان . داخل درگیری Tele می کنه ! درخواست Unrank 1 1
DrugV ارسال شده در 18 بهمن، 1398 ارسال شده در 18 بهمن، 1398 شاپور کپک مشکلی نداره. مشکل از اون فردیه که این کارهارو میگه انجام بدین با من! 1
MosWanted ارسال شده در 18 بهمن، 1398 ارسال شده در 18 بهمن، 1398 در ۱ ساعت قبل، MrScary گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: MrScary نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @ShaPooR_kaPak نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @._.SpiRiT._. رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : ADMIN مدارک شکایت: http://s6.picofile.com/file/8387415800/Satho_.mp4.html توضیحات: سلام دوستان . داخل درگیری Tele می کنه ! درخواست Unrank آقای drugV من گیم ام کرش شد و mamadnight هیچ نقشی درش نداشت اینم مدرکش : در ضمن ایلیا اگر tab رو میزدی میدیدی که من اصلا تو sv نیستم و گیم ام کرش شد و بعد دوباره اومدم
Havi ارسال شده در 18 بهمن، 1398 سازنده ارسال شده در 18 بهمن، 1398 در 8 دقیقه قبل، ShaPooR_kaPak گفته است : آقای drugV من گیم ام کرش شد و mamadnight هیچ نقشی درش نداشت اینم مدرکش : در ضمن ایلیا اگر tab رو میزدی میدیدی که من اصلا تو sv نیستم و گیم ام کرش شد و بعد دوباره اومدم داداش دیگه از این ضایع تر ندیدیم تو داری مثله چی دمیج میدی بعد Tp می کنی !! در اگر هم تایم OuT بخوری تو لاگ خودت نمی افته جوجه ! = ))
DrugV ارسال شده در 18 بهمن، 1398 ارسال شده در 18 بهمن، 1398 در 33 دقیقه قبل، ShaPooR_kaPak گفته است : آقای drugV من گیم ام کرش شد و mamadnight هیچ نقشی درش نداشت اینم مدرکش : در ضمن ایلیا اگر tab رو میزدی میدیدی که من اصلا تو sv نیستم و گیم ام کرش شد و بعد دوباره اومدم کسی اسمی از حضرت ممدنایت نیاورد. هول نشو??
MosWanted ارسال شده در 18 بهمن، 1398 ارسال شده در 18 بهمن، 1398 در 43 دقیقه قبل، MrScary گفته است : داداش دیگه از این ضایع تر ندیدیم تو داری مثله چی دمیج میدی بعد Tp می کنی !! در اگر هم تایم OuT بخوری تو لاگ خودت نمی افته جوجه ! = )) log mn nist bache joon ?
Havi ارسال شده در 18 بهمن، 1398 سازنده ارسال شده در 18 بهمن، 1398 در 2 ساعت قبل، ShaPooR_kaPak گفته است : log mn nist bache joon ? Harki Bashe Mifahme Intori Ke Shoma ye lahze Max Kardi Va Bad Rafti Mifahme Ke Az CMD Tele Estefade Kardehid DarKhast Residgi Sari Tavasot ADMIN haye Nazer @MaMaDNiGhT
MosWanted ارسال شده در 18 بهمن، 1398 ارسال شده در 18 بهمن، 1398 در 5 ساعت قبل، MrScary گفته است : Harki Bashe Mifahme Intori Ke Shoma ye lahze Max Kardi Va Bad Rafti Mifahme Ke Az CMD Tele Estefade Kardehid DarKhast Residgi Sari Tavasot ADMIN haye Nazer @MaMaDNiGhT Avaln shoma haghe tag krdn modirkol ro zire post nadari dovoman chera tab ro nazadi ke bebini mn to game hstm ya na
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 19 بهمن، 1398 ارسال شده در 19 بهمن، 1398 درود ادمین از دستور /tele استفاده نکرده و به دلیل exit in fight به مدت 10دقیقه jail خواهد شد
ارسالهای توصیه شده