رفتن به مطلب

ful cheat

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد :   LifE
  • نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:   .Amir_Rydr.
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : neon
  • مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 1300
  • رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:
  • مدارک شکایت: http://uupload.ir/view/naam_gta_sa_2019-05-06_15-33-21-462.avi/
  •  
  • i6nz_gta_sa_2019-05-06_15-36-56-975.jpg
  •  
  • توضیحات: با سلام . ایشون با چیت کیف بانک میرسونن تو مدارک پیداست که قشنگ no dmg هستند . با این کار دارن تاپ جمع میکنن در خواست تاپ منفی دارم . در صورت خواستار مدارک بیشتر اپلود میکنم
arenagame_samp
ارسال شده در

ایشون به دلیل چیت بن های زیادی داشته و اگر امکانش هست میخوام یکم براش سخت تر بگیرید ?

با تشکر از مدیرین محترم

ارسال شده در

دوست عزیز در شکایتی که به شما ربطی ندارد دخالت نکنید این موضوع شاکی و مجرم بحث میکنن و مدیرین محترم هم رسیگی میکنن

e9ul_sa-mp-093.png

ارسال شده در
در در ۱۳۹۸/۲/۱۶ در 16:46، No_Name15213 گفته است :

گوه می خوره چیت می زنه دوستان از نرم افزار Bandicam استفاده کنید Bandicam رو روی حالت بازی بزارین برین داخل بازی هر موقع چیت زد از f12ر فیلم گرفتنو شروع کنید و با f12 هم دیگه فیلم نمی گیره و فیلمو همون قسمت که معلومه چیت زده با نرم افزار بگیرین جداش کنید و داخل سایت بزارین موفق باشین

به غذات دست نمیزنم.ادب داشته باش نووووب سگ. هر چی هیچی بهت نمیگم !

ارسال شده در
در در ۱۳۹۸/۲/۱۶ در 16:48، No_Name15213 گفته است :

اصلا نیازی به اون حرف ها نیست امیر کارش چیت زدنه و معلومه باید سریع بن بشه

تو اصلان میدونی چیت چیه و چیکار میکنه اودی نظر میدی میسیز نوووب!

ارسال شده در
در 2 ساعت قبل، ._[LifE]_. گفته است :

دوست عزیز در شکایتی که به شما ربطی ندارد دخالت نکنید این موضوع شاکی و مجرم بحث میکنن و مدیرین محترم هم رسیگی میکنن

e9ul_sa-mp-093.png

ایشون لیدر منه و هرکس حق شکایت و نظر دادن رو داره.لطفا *ادیت شده توسط تیم مدیریت*

ارسال شده در
در 2 ساعت قبل، No_Name15213 گفته است :

والا از کوسا هم بد بخت تری خواجه

ادب رو رعایت کن تا نیومدم *ادیت شده توسط تیم مدیریت*

ارسال شده در
در در ۱۳۹۸/۲/۱۶ در 17:12، No_Name15213 گفته است :

بله بهتر از تو اوسکول معنای نوب می شه تازه کار و معنی خاصی نمی ده که تو اوسکول فکر می کنی فحشه خخخخخخخخ

من بهت فحش ندادم بلکه سطحتو معلوم کردم  (: 

ارسال شده در

باسلام.
? پلیر ( @No_Name15213 ) در مواردی که به شما مربوط نمیباشد، نباید دخالت کنید. [ شما به دلیل فحاشی در انجمن 1 اخطار دریافت کردید. ] در صورت تکرار بر روی اکانت شما محدودیت هایی اعمال خواهد شد!
? 
پلیر ( @.Amir_Ryder. ) اکانت شما در انجمن 1 اخطار دریافت کرد. [ ایجاد کل کردن در انجمن و فحاشی در انجمن ].
? پلیر ( @Dj_Abol ) در مواردی که به شما مربوط نمیشود، دخالت نکنید. [ 2/3 ]

? پس از برسی فیلم، و برسی پینگ شما در آن زمان و سوابق اکانت شما، شما از چیت ( No DMG ) جهت ارسال کیف به چک پوینت استفاده کرده اید.

? اکانت پلیر ( @.Amir_Ryder. ) به علت نقص قوانین سرور، به مدت 6 روز ( علت تایم بالا: بن های متعدد ) بن خواهد شد.
? کلن پلیر متخلف ( @.Amir_Ryder. ) به علت جمع کردن تاپ کلن، با چیت، تاپ کلن منفی دریافت کرد.

✔️ موضوع رسیدگی و بسته شد.
تیم مدیریت سرور دزد و پلیس ارناگیم.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...