amiralisasany ارسال شده در 21 بهمن، 1398 ارسال شده در 21 بهمن، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:amiralisasany @ نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Alireza نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :evil(علی)جونیور،نیما رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :manager مدارک شکایت:مدرک نیاز نیست بن کرده شاهدا هستن توضیحات:توی تیم اسپیک دارم حرف میزنم یهو بن میشم اگ حق با منه درخواست انرنک دارم میدونم پارتی بازیع تنها کسایی ک بهشون اطمینان دارم توی جواب علی،محمدرضا و بریکره
amiralisasany ارسال شده در 22 بهمن، 1398 سازنده ارسال شده در 22 بهمن، 1398 در 12 ساعت قبل، amiralisasany گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:amiralisasany @ نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Alireza نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :evil(علی)جونیور،نیما رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :manager مدارک شکایت:مدرک نیاز نیست بن کرده شاهدا هستن توضیحات:توی تیم اسپیک دارم حرف میزنم یهو بن میشم اگ حق با منه درخواست انرنک دارم میدونم پارتی بازیع تنها کسایی ک بهشون اطمینان دارم توی جواب علی،محمدرضا و بریکره شکایت پس میگیرم
ارسالهای توصیه شده