JendePooOooli ارسال شده در 22 بهمن، 1398 ارسال شده در 22 بهمن، 1398 سلام من نازنین هستم از همه ی بازیکنان سرور شکایت دارم به دلیل دعوا کردن با همدیگه کل کل کردن و موارد دیگه میدونین چرا شکایت میکنم ؟ بازی بازیه یعنی چی ؟! یعنی اینکه بازی چیزیه که توش می خندیم باهم شوخی میکنیم همشن فانه ولی پلیر ها میان با هم کل میکنن و دعوا میکنن شما مگه ایرانی نیستین ؟ انسان نیستین ؟ کلن چیه ؟! چیزیه برای بیشتر کردن کل بین پلیر ها وقتی دو گروه علیه هم باشن چی میشه ؟ دعوا ها زیاد میشه همدیگرو میکشن و اون یکی فشار میخوره فحش میده بعد میوت میشه دوئل چیه ؟ دوئل چیزیه که همه ی این بالایی هارو 10 برابر میکنه چون توش اون یکی میمیره و از اون متنفر میشه بیشتر از پلیرا از مدیر کل @HeSaM @MaMaDNiGhT شکایت دارم چون میتونن این اوضاع رو کنترل کنن ولی نمیکنن چون میدونن بدون این تنفر ها پلیرا نمیان اینم پست من بود امیدوارم همه بخونن و رعایت کنن و از هم کینه نداشته باشن ! ? 1
Stormy ارسال شده در 22 بهمن، 1398 ارسال شده در 22 بهمن، 1398 این یه مورد برا پسرا عادیه کاریش نمیشه کرد :|
JendePooOooli ارسال شده در 22 بهمن، 1398 سازنده ارسال شده در 22 بهمن، 1398 @gholnaz78 درسته رول پلی نیست ولی درسته که به هم دیگه توهین کنیم ؟
ALIREZASS2 ارسال شده در 22 بهمن، 1398 ارسال شده در 22 بهمن، 1398 توهین درسته اما این موضوع کاملا برای پسرا عادیه
[_.SenatoR._] ارسال شده در 23 بهمن، 1398 ارسال شده در 23 بهمن، 1398 الان یعنی چی بازی به کل کل هاشه کل کل نباشه حال نمیده در ضمن پسری
Noah ارسال شده در 23 بهمن، 1398 ارسال شده در 23 بهمن، 1398 دختری روحیاتت ضعیفه از سرور برو سرور CNR ه.
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 23 بهمن، 1398 ارسال شده در 23 بهمن، 1398 در 3 دقیقه قبل، BoneLeSs گفته است : آرش نایت ؟xD خایه ماله کی بودی تو عزیزم بیا تیم اسپیک جلوم این حرفو بگو بیا باهام کل کل کن. شاخ مجازی ؟ ? این کارا ماله 3 سال پیشه اون موقعی که تو شکم مامانت بودی
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 23 بهمن، 1398 ارسال شده در 23 بهمن، 1398 جواب بچه سالارو نمیدم چون سطح من نیستن که بیام با تو کل کل کنم + ) اقای TF Armin = ))
ارسالهای توصیه شده