[U]sandman[N] ارسال شده در 25 بهمن، 1398 ارسال شده در 25 بهمن، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:sandman4122 نام کاربری کسی که از آن شکایت دارد:amirsalar رنک ادمینی که از آن شکایت دارم:head helper این شخص لیاقت ادمین بودن رو نداره چون نمیتونه فرق چیت داشتن یا پرو بودن رو تشخیص بده. این شخص منو برای 5 روز بن داده بخاطر اینکه تو دوعل باخته. الکی تهمت میزنه که aim دارم.اگه مدرک داره اراعه کنه خو لطفا پیگیری کنین و در صورت مشاهده خلف ادعا او را آن رنک کنین
MrNoOne ارسال شده در 25 بهمن، 1398 ارسال شده در 25 بهمن، 1398 در 1 ساعت قبل، Sandman4122 گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:sandman4122 نام کاربری کسی که از آن شکایت دارد:amirsalar رنک ادمینی که از آن شکایت دارم:head helper این شخص لیاقت ادمین بودن رو نداره چون نمیتونه فرق چیت داشتن یا پرو بودن رو تشخیص بده. این شخص منو برای 5 روز بن داده بخاطر اینکه تو دوعل باخته. الکی تهمت میزنه که aim دارم.اگه مدرک داره اراعه کنه خو لطفا پیگیری کنین و در صورت مشاهده خلف ادعا او را آن رنک کنین مدرک بن شما http://s6.picofile.com/file/8388182584/aimbot.mp4.html
[U]sandman[N] ارسال شده در 25 بهمن، 1398 سازنده ارسال شده در 25 بهمن، 1398 اولا که میگی یه تیرش خطا نمیره چون تمرین کردم تا دوعلم خوب شده من میتونم کسانی رو معرفی کنم که تیرشون خطا نمیره مثل اویل نایت چون تیرم خطا نمیره دلیلی بر این نیست که چیت دارم
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 26 بهمن، 1398 ارسال شده در 26 بهمن، 1398 درود مدارک ادمین درست هستش Closed
ارسالهای توصیه شده