رفتن به مطلب

Hamkari | Helper | SuperVisor | Army

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

با سلام.

نلم در سرور : @Dj_Abol

نام های شاکی : @[Ali]VayKinG | @kwolf | @[_.$DanGeR$._]

رنک شاکی : Helper Trial 1 | SuperVisor | None

شاهد ها خودشون ? 

توضیحات : من توی Zone بودم یهو DanGeR ARMY بود و اومد یهو DB کرد و AliVaYKinG هم که اون طرف تو کلنش نبود DB کرد و KWolf ام اومد شروع کرد زدن کلا شد همکاری...

مدارک : برای دانلود : کلیک : کنید...

arenagame_samp
ارسال شده در

این چیزی که من تو فیلم دارم میبینم زون رو بگیر نکردی پس هنوز فعال نشده ! و دی بی حساب نمیشه پس ! 
و بازم زون گرفته نشده پس همکاری در کار نیس ! و پلیر دنجر دلش خواسته شمارو کیل بده ! 
همونطور که قبلا هم گفتم ! ظاهرا کل پلیر های سرور مشکل دارن شما خوب پلی میدی ! 

ارسال شده در
در 11 ساعت قبل، kwolf گفته است :

این چیزی که من تو فیلم دارم میبینم زون رو بگیر نکردی پس هنوز فعال نشده ! و دی بی حساب نمیشه پس ! 
و بازم زون گرفته نشده پس همکاری در کار نیس ! و پلیر دنجر دلش خواسته شمارو کیل بده ! 
همونطور که قبلا هم گفتم ! ظاهرا کل پلیر های سرور مشکل دارن شما خوب پلی میدی ! 

من بگیر نکردم چون داشتید DB میکردید

و اینکه پلیر دنجر دلش خواست دلش نخواست نداره منم میتونم با رفیقم بیام شمارو کیل لیست کنم فشاری بشید بعدم بگم دلم خواست اومدم, یا  رفیقم اینو بگه. اصلا دلیل خوبی نیست, ظاهرا نه مطمعنا چون چند نفر رنک میخرن قوانین ادمینی نمیخونن همینجوری شروع میکنن به کرم ریختن.

ارسال شده در
در 11 ساعت قبل، [Ali]VayKinG گفته است :

با سلام. پلیر عزیز اینجا همکاری صورت نگرفتع و من داشتم اتکمو میزدم دیگه اون Army بعد از کیل شدن شما به ما اتک زد. بدرود و KWLOF@ هم کلنمونه همکاری اشکالی نداره

با سلام.

1.شما اتکتونو زدید ولی اون ARMY در صورتی که من میدیدم فقط به من اتک میداد و @kwolf هم کلنه شماست اشکال نداره من مشکلم با ARMY هستش.

و اینکه اگر میشه مدیران قانون DB in ZONE رو بردارن.

ارسال شده در
در 1 ساعت قبل، Dj_Abol گفته است :

من بگیر نکردم چون داشتید DB میکردید

و اینکه پلیر دنجر دلش خواست دلش نخواست نداره منم میتونم با رفیقم بیام شمارو کیل لیست کنم فشاری بشید بعدم بگم دلم خواست اومدم, یا  رفیقم اینو بگه. اصلا دلیل خوبی نیست, ظاهرا نه مطمعنا چون چند نفر رنک میخرن قوانین ادمینی نمیخونن همینجوری شروع میکنن به کرم ریختن.

اتفاقا دلش خواست تو این قسمت داره ! چون کلا تو گیم همون یبار در کنار ما داشت اتک میزد ! پس در جریان باش همکاری صورت نگرفته
زمانی هم میتونی بگی دی بی کردن که زون فعال باشه ! پس زون فعال نباشه حرفی از دی بی نمیتونی بزنی !
اگر با رفیقت بخوای بیای و با اون پلی بدی میشه همکاری نه اینک یبار کلا ارمی اتک زده بت در کنار ما بگی همکاری

ارسال شده در

باسلام.
? پلیر ( @[Ali]VayKinG ) به دلیل همکاری پلیس با پلیس، به مدت 5 دقیقه زندانی ( Jail ) شد.
? پلیر ( @[_.$DanGeR$._] ) به دلیل همکاری پلیس با پلیس، به مدت 5 دقیقه زندانی ( Jail ) شد.

? توضیحات بیشتر:
1️⃣ در این جا ( DB ) صورت نگرفته است! [ زون بانک در حال تسخیر نبوده است. ]
2️⃣ همکاری پلیس با پلیس در فیلم واضح است! [ هر کدام از پلیس ها میبایست از زون فاصله بگیرند و یا یکی به آن پلیر و دیگری به پلیر دیگری اتک بدهد تا همکاری محصوب نشود ]

✔️ موضوع رسیدگی و بسته شد.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...