MMDJRZN ارسال شده در 27 بهمن، 1398 ارسال شده در 27 بهمن، 1398 Mmdjrzn هسدم این ادم مزخرف بی شرف هرامزاده shiyonjr گفد قطعه بساز من گفدم نمیسازم بعد لج کرد گفد اگه نسازی مسدود میکنم خاهشن ادم باشین زشده عمو من که دسدم بد نمیرسه لاشی بازی کم کن خودد میدونی مقصر تو بودی وژدان نداری من اسکرین نگرفدم از جاکشی های تو اما تو اسکرین گرفدی
MMDJRZN ارسال شده در 27 بهمن، 1398 سازنده ارسال شده در 27 بهمن، 1398 در 4 ساعت قبل، Criminal_Man گفته است : طبق فرم پست بزار طبقفرمچجورهداداش
Ugee ارسال شده در 27 بهمن، 1398 ارسال شده در 27 بهمن، 1398 واقعن قبوال دارم . همه کلا دنبال تازه واردن تا سر طرف کلاه بزارن اولین کسی ک تو سرور اومدم پیشم اومده بود و گفت قطعه بساز ۲ ملیون میدم خب این چ وضعشه یه تهدید هم این جور پلیرارو بکنین
Shyon ارسال شده در 28 بهمن، 1398 ارسال شده در 28 بهمن، 1398 در 19 ساعت قبل، MMDJRZN گفته است : Mmdjrzn هسدم این ادم مزخرف بی شرف هرامزاده shiyonjr گفد قطعه بساز من گفدم نمیسازم بعد لج کرد گفد اگه نسازی مسدود میکنم خاهشن ادم باشین زشده عمو من که دسدم بد نمیرسه لاشی بازی کم کن خودد میدونی مقصر تو بودی وژدان نداری من اسکرین نگرفدم از جاکشی های تو اما تو اسکرین گرفدی جانم؟ اولا بی ادبی نکن دوما من تحدید نکردم سوما کیل کردن تو سرور سی ان ار مجازه چهارما تحدید به مسدود کردن یعنی چی عزیزم=)) اگر امتیازت بالای 50 باشه اجازه کیل دادنت رو دارم پس میدم =)) در 19 ساعت قبل، MMDJRZN گفته است : Mmdjrzn هسدم این ادم مزخرف بی شرف هرامزاده shiyonjr گفد قطعه بساز من گفدم نمیسازم بعد لج کرد گفد اگه نسازی مسدود میکنم خاهشن ادم باشین زشده عمو من که دسدم بد نمیرسه لاشی بازی کم کن خودد میدونی مقصر تو بودی وژدان نداری من اسکرین نگرفدم از جاکشی های تو اما تو اسکرین گرفدی اولا توهین نکن دوما من تحدید به چی کردم مسدود کردن؟ مسدود =)) سوما من مجبورت نکردم گفتم قعطه میسازی گفتی نه من که چیزی نگفتم چهارما الکی جو سازی نکنید و در اخر وقتی دارید تو سرور سی ان ار پلی میدین حق کیل کردن دیگر پلیر ها رو دارین و طبق قانون سرور شما بالای 50 امتیاز دارن و من حق کیل دادن شما رو دارم لطفا سعی به دروغ گفتن نداشته باشید و الکی جو سازی نکنید با تشکر
Ali ارسال شده در 28 بهمن، 1398 ارسال شده در 28 بهمن، 1398 باسلام. اگر از فردی داخل سرور شکایت دارید میبایست طبق فرم زیر پست ارسال کنید تا رسیدگی شود، در غیر اینصورت گزارش شما پاک یا رد خواهد شد. نام کاربری کسی که شکایت دارد: نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: توضیحات: 1.رعایت ادب و احترام و همچنین عدم استفاده از الفاط طلبکارانه الزامی است. 2.عنوان پست را به صورت صحیح وارد کنید. (مثال نادرست : چرا رسیدگی نمیکنید؟ | شکلک | این چه وضعشه ؟ مثال صحیح : چیت پلیر x | ابیوس ادمین x | بررسی مشکل پلیر x ۲.۱. در شکایات باید مدارک کافی داشته باشید، درخواست لاگ مدرک از سوی شاکی نمیشه،فقط در مواقع خاص لاگ ها بررسی میشه 3.دقت داشته باشید ابتدا فرم بالا را در پست خود کپی کرده و سپس اقدام به پر کردن آن نمایید. 4.زمان رسیدگی به شکایات 24 تا 48 ساعت میباشد. 5.برای آپلود مدارک از سایت picofile.com میتوانید استفاده کنید. 6.فردی که از وی شکایت شده باید طی 24 ساعت اقدام به ارائه ی دفاعیه کند در غیر این صورت شکایت به نفع شاکی مسدود میشود ۷.تا زمانی که ادمین مربوط به شکایات درخواست جواب یا دفاعیه از شخص خاطی نکرد نباید در آن تاپیک حرفی زده شود، تا شکایت سریعا پیگیری شود.
.PoiSon. ارسال شده در 28 بهمن، 1398 ارسال شده در 28 بهمن، 1398 کل کل نکنید وبهم توهین نکنید همچنین شکایتتون رو طبق این فرمی رو که براتون میزارم در بخش شکایت از پلیرهای رنک دار مطرح بفرمائید موفق وموید باشید بدرود.
Ali ارسال شده در 28 بهمن، 1398 ارسال شده در 28 بهمن، 1398 درود. به دلیل عدم رعایت ادب در پست رسیدگی نخواهد شد! بدرود
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری