[Amir]D4RKL0RD ارسال شده در 28 بهمن، 1398 ارسال شده در 28 بهمن، 1398 نام کسیکه شکایت دارد: امیر دارک لورد نامکسی / کسانی که از ان شکایت دارد:gamer_1 تضیحات: من داخل بازی بودم که ارمین ایپی یه سرور می خواست که داخلش من پلی می دادم بعد اون ایپی سرور رو می خواست که من دو بار امتحان کردم و نشد بهش بدم بعد گفتم نمیشه خودت برو ایپی رو بگیر که بعد از / شاید:1 دقیقه بن شدم.______[و بعد از چند روز اقای ممد که بابا کرد با سرور و کر مندان عزیز گفته بود که هر کسی بن بوده الان انبن شده ولی من امروز وارد شدم دیدم که هنوز بن هستم و اقای : evil_علی بن داد من رو]
HajAta ارسال شده در 29 بهمن، 1398 ارسال شده در 29 بهمن، 1398 دوست عزیز شما تبلیغ کردید و ایپی میداد وارن هاش به ادمین میرفت باید پکیج انبن بخرید
MosWanted ارسال شده در 30 بهمن، 1398 ارسال شده در 30 بهمن، 1398 در در 28 بهمن 1398 در 23:18، [Amir]D4RKL0RD گفته است : نام کسیکه شکایت دارد: امیر دارک لورد نامکسی / کسانی که از ان شکایت دارد:gamer_1 تضیحات: من داخل بازی بودم که ارمین ایپی یه سرور می خواست که داخلش من پلی می دادم بعد اون ایپی سرور رو می خواست که من دو بار امتحان کردم و نشد بهش بدم بعد گفتم نمیشه خودت برو ایپی رو بگیر که بعد از / شاید:1 دقیقه بن شدم.______[و بعد از چند روز اقای ممد که بابا کرد با سرور و کر مندان عزیز گفته بود که هر کسی بن بوده الان انبن شده ولی من امروز وارد شدم دیدم که هنوز بن هستم و اقای : evil_علی بن داد من رو] خب الان چرا از gamer_1 شکایت کردی XD 1
[Amir]D4RKL0RD ارسال شده در 30 بهمن، 1398 سازنده ارسال شده در 30 بهمن، 1398 من الان بن شدم خو خنده نداره ادم باش حیوان جان
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری