رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: .JoKeR.

نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: PriCe

رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : ( Manager ( staff 

مدارک شکایت: duel_price.jpg

ch_1.jpg

ch_2.jpg

http://s7.picofile.com/file/8388642968/film_price.mp4.html

توضیحات: ادمین price دوئل شرطی باخته ولی پول رو نمیده .در اسکرین شات اول کاملا واضحه که شرایط رو تایید کرده. و در فیلم پایینش فیلم دوئلمون هستش. درخواست رسیدگی توسط مدیر کل.

arenagame_samp
ارسال شده در

درود. ایشون بعد از Duel دادن با بنده باعث اختلال در نظم سرور شدند. و ایجاد کل کل های بیش از اندازه به بنده و توهین های که به بنده دادن. رو چشم پوشی میکنم و باعث شد که پلیر های دیگر هم کل کل کنند. ایشون جنبه  Duel ندارن تنها قصد ما این بود که فقط پلیر ها سرگرم باشند. ولی هرچند که ایشون باعث کل کل شدن من Money ایشون رو میدم. امید وارم دفاعات بعد جنبه Duel داشته باشند.بدرود 

ارسال شده در
در 3 ساعت قبل، PriCe گفته است :

درود. ایشون بعد از Duel دادن با بنده باعث اختلال در نظم سرور شدند. و ایجاد کل کل های بیش از اندازه به بنده و توحین های که به بنده دادن. رو چشم پوشی میکنم و باعث شد که پلیر های دیگر هم کل کل کنند. ایشون جنبه  Duel ندارن تنها قصد ما این بود که فقط پلیر ها سرگرم باشند. ولی هرچند که ایشون باعث کل کل شدن من Money ایشون رو میدم. امید وارم دفاعات بعد جنبه Duel داشته باشند.بدرود 

اولا توحین نه ((توهین)) دوما میشه یکی از همون به اصطلاح " توحین " که من به شما کردم رو بهم نشون بدی؟! 

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...