[SaDrA] ارسال شده در 11 فروردین، 1398 ارسال شده در 11 فروردین، 1398 اسم شخصی که شکایت کرده: [SaDrA] اسم شخصی که از ان شکایت دارید: [MAFIA] شاهد: MOBINA_JON مدرک: توضحات: من و دوستم رفتیم به زون تا بگیر بدیم دوستم نفهمید و دیبی کرد اما من با گان زدم و پیاده و ایشون بخاطر زون منو جیل دادن و گفتن که بی کلن نیا زون اما من تو کلن بودم :| بعدشم به دوستم که ادیمینه حرف بدی زد
[SaDrA] ارسال شده در 11 فروردین، 1398 سازنده ارسال شده در 11 فروردین، 1398 بعدشم /CCHAT زد تا نتونم اس اس بگیرم :|
[TF].Mafia ارسال شده در 11 فروردین، 1398 ارسال شده در 11 فروردین، 1398 دوست عزیز شما بعد Jail در خواست ورود به کلن را قبول کردید فکر کردید کسی نمی فهمه ساعت inv clan با ساعت jail متفاوت است داخل ss خودتون معلومه و من بی دوسته شما بی احترامی کردم mute شدم و فحاشی را cchat کردم پس بدرود
[SaDrA] ارسال شده در 11 فروردین، 1398 سازنده ارسال شده در 11 فروردین، 1398 :) به مدرک ها دقت کنید قشنگ معلومه که بعد از سی چت فحش دادین این 1 2 شما مدرکی بدین که من تو اون کلن نبودم 3 اگر من تو کلن نبودم پس چطور داشتم زونو بگیر میدادم؟
[SaDrA] ارسال شده در 11 فروردین، 1398 سازنده ارسال شده در 11 فروردین، 1398 و 4 اگه من تو کلن نبودم تو اس اس ها پیداست نمیتونستم تایم زونو ببینم که میبینم
MrHeSaM ارسال شده در 11 فروردین، 1398 ارسال شده در 11 فروردین، 1398 باسلام. شکایت شما تایید. این ادمین جریمه شد. ممنون از گزارش شما.
ارسالهای توصیه شده