Stormy ارسال شده در 4 اسفند، 1398 ارسال شده در 4 اسفند، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:_StoRm نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: amirsalar نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :headhelper مدارک شکایت: توضیحات:با سلام مشغول دوعل دادن با ایشون بودم بعد از اینکه کیل لیست شد زد مارو بن داد دوست عزیز ما این همه سال الکی سمپ پلی ندادیم ک ی ادمین سطح پایین مثل شما به خواطر عقده و کینه شخصی بیاد الکی مارو بن بده اگه جنبه دوعل دادن نداری نیا بنده درخواست مجازات این ادمین بی صلاحیتو دارم که پلیر هارو بی دلیل فراری میده دارم به علاوه آماده ام مجدد دوعل با فیلم بدم با ایشون
Stormy ارسال شده در 4 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 4 اسفند، 1398 ی دو روز تعطیلم میخوایم تفریح کنیم یه همچین آدمایی سنگ اندازی میکنن
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 4 اسفند، 1398 ارسال شده در 4 اسفند، 1398 درود درخواست مدرک از ادمین @AmirSalar تا 12ساعت اینده
MrNoOne ارسال شده در 4 اسفند، 1398 ارسال شده در 4 اسفند، 1398 در 9 دقیقه قبل، .EvilNiGhT. گفته است : درود درخواست مدرک از ادمین @AmirSalar تا 12ساعت اینده مدرک بن شما http://s7.picofile.com/file/8389053834/storm.mp4.html لطفا در سایت از کلمات محترمانه استفاده کنید بنده با کسی خوصومت ندارم با تشکر
Stormy ارسال شده در 4 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 4 اسفند، 1398 میشه بگی دقیقا کجای این فیلم ایمه ؟ ینی چون خوب نشونه گرفتم ایم بودم ؟کاملا واضحه و حتی چند بار تیر من خطا رفته و اینکه شما فک میکنی هرکی بزنتت ایمه؟ علت زیاد دمیج خوردن آخر فیلم هم فاصله کم ه جای این کارا یکم سطحتو بیار بالا 1
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 4 اسفند، 1398 ارسال شده در 4 اسفند، 1398 درود مدارک ادمین درست بوده Closed
ارسالهای توصیه شده