Stormy ارسال شده در 4 اسفند، 1398 ارسال شده در 4 اسفند، 1398 قبل از شروع شکایت درخواست دارم این پست تنها بدست مدیران کل @NiGhT @TraiTor مورد بررسی قرار بگیره نام کاربری کسی که شکایت دارد:_StoRm نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: amirsalar نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :headhelper مدارک شکایت: توضیحات: با سلام واقعا نمیفهمم چرا ادمین ناظر @.EvilNiGhT. مدارک رو پذیرفتن بنده هیچگونه چیتی ندارم و فیلم ارسالی از سوی ادمین ناظر چجوری اثبات میکنه من aim داشتم؟؟؟؟ بنده تمام نشونه گیری هام رو ایشون سوییچ شده چجوری مدارک اثبات کننده چیت ه؟ مدرک هیچ گونه چیتی دیده نمیشه اما نمیدونم دقیقا چجوری ادمین مدرک رو پذیرفته بنده آماده . پیسی چک .هستم دوعل با فیلم میدم اگر ایشون تونست آرم منو بزنه منو ادبن بدید معلوم نیست این رنکا چجوری رسیده به دست این افراد... درخواست پیگیری جدی دارم
Stormy ارسال شده در 4 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 4 اسفند، 1398 http://uupload.ir/view/75bb_storm_1582482727146.mp4/ لینک بالا بخشی از فیلمیه که خود amirsalar آپلود کرده همونطور که میبینید من ۳ بار زدم و هیچ دمیجی به ایشون ندادم فقط ضربات آخرم به دلیل فاصله کم دمیج زیادی داد
Stormy ارسال شده در 5 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 5 اسفند، 1398 موضوع توسط @MaMaDNiGhT رسیدگی و من آنبن شدم. درخواست بسته شدن پست رو دارم
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری