Rager ارسال شده در 6 اسفند، 1398 ارسال شده در 6 اسفند، 1398 نام کسی که شکایت دارد : 990M نام کسی که از اوش شکایت دارید : Marsh تعداد امتیاز در بازی : 96 شاهدان: پلیر های آنلاین در اون زمان موضوع: آقای Marsh داخل پابلیک فحاشی میکنند که تمامی پلیر های اون زمان شاهد هستند. مدیر محترم . با توجه به این همه فحاشی که ایشون کردن من از شما درخاست 10000 مین میوت ایشون رو دارم . با تشکر : 990M
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 6 اسفند، 1398 ارسال شده در 6 اسفند، 1398 در 3 ساعت قبل، ._990[M]_. گفته است : نام کسی که شکایت دارد : 990M نام کسی که از اوش شکایت دارید : Marsh تعداد امتیاز در بازی : 96 شاهدان: پلیر های آنلاین در اون زمان موضوع: آقای Marsh داخل پابلیک فحاشی میکنند که تمامی پلیر های اون زمان شاهد هستند. مدیر محترم . با توجه به این همه فحاشی که ایشون کردن من از شما درخاست 10000 مین میوت ایشون رو دارم . با تشکر : 990M دوست خوده شما شروع به فحاشی کرده در تصاویر ارسالی شما معلومه.
Rager ارسال شده در 6 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 6 اسفند، 1398 در 5 ساعت قبل، .[.DaRkKniGht.]. گفته است : دوست خوده شما شروع به فحاشی کرده در تصاویر ارسالی شما معلومه. نه خیر . حیف که من اسکرین از پی ام های بالاتر ندارم وگرنه میفهمیدید که کی شروع به فحاشی کرده .
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 6 اسفند، 1398 ارسال شده در 6 اسفند، 1398 در 2 ساعت قبل، ._990[M]_. گفته است : نه خیر . حیف که من اسکرین از پی ام های بالاتر ندارم وگرنه میفهمیدید که کی شروع به فحاشی کرده . به هر حال دوست شما هم میوت باید بشوند!!!
Rager ارسال شده در 6 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 6 اسفند، 1398 در 1 ساعت قبل، .[.DaRkKniGht.]. گفته است : به هر حال دوست شما هم میوت باید بشوند!!! من از Marsh شکایت دارم . اگع شما مشکلی با دوسته من دارید خودتون شکایت جداگونه بنویسین.
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 7 اسفند، 1398 ارسال شده در 7 اسفند، 1398 در 12 ساعت قبل، ._990[M]_. گفته است : من از Marsh شکایت دارم . اگع شما مشکلی با دوسته من دارید خودتون شکایت جداگونه بنویسین. تگه به مدارک نگاه کنند دوست شما رو زودتر میوت میکنند !!
MrHeSaM ارسال شده در 7 اسفند، 1398 ارسال شده در 7 اسفند، 1398 در در 6 اسفند 1398 در 04:56، ._990[M]_. گفته است : نام کسی که شکایت دارد : 990M نام کسی که از اوش شکایت دارید : Marsh تعداد امتیاز در بازی : 96 شاهدان: پلیر های آنلاین در اون زمان موضوع: آقای Marsh داخل پابلیک فحاشی میکنند که تمامی پلیر های اون زمان شاهد هستند. مدیر محترم . با توجه به این همه فحاشی که ایشون کردن من از شما درخاست 10000 مین میوت ایشون رو دارم . با تشکر : 990M باسلام. پلیر Marsh به مدت 150 دقیقه از صحبت کردن محروم خواهد شد. لطفا از تایید حدود مجازات خودداری کنید!
ارسالهای توصیه شده