FesharBaz ارسال شده در 6 اسفند، 1398 ارسال شده در 6 اسفند، 1398 نام: EmpireS کسی که شکایت دارید: RanGer شاهد: OverGrown LincolnJunior و ... رنک کسی که شکایت دارید : Senior Helper مدارک: http://uupload.ir/view/unme_record_2020_02_24_21_48_05_614.mp4/ توضیحات: اول فیلم میگه ان کردم ? یعنی اینقدر زایع؟؟! بعد میگیم هد هلپر ایشون میگه Pc Check کردم چیزی پیدا نشد. مثال من الان چیت دارم و over grown منو Pc check میده چون رفیقم هست جلو همه میگه چیت پیدا نشد! Pc check کردن امیر سالار چیزی نیست و اصلا رسیدگی نمیکنه. و از هلپر هایی که میاره به تیم استف با اسکور 900 معلوم میشه که چیترن. وقتی از superVisor سرور @.EvilNiGhT. چیت دیده میشه !! ( شاید EvilNiGhT به داخل کلن به آنها اجازه چیت رو داده ! ) با این کار کل اعضای استف رو زیر سوال بود.! ایا Team Staff کارش داخل سرور چیت زدنه یا کمک به سرور و پلیر ها ؟!
Nadder_Shah ارسال شده در 6 اسفند، 1398 ارسال شده در 6 اسفند، 1398 عجب ادم هایه سو استفادگری ? من دارم میگم فیلم و ان کردم نزارین منو بزنن بعد شما میگین چیت؟ XD من میگم دارم فیلم میگیرم بن کنمش شما میگین چیت ان کرد؟ XD خدایا به بعضی ها عقل بده قبل کاری فکر کنن ?
Nadder_Shah ارسال شده در 6 اسفند، 1398 ارسال شده در 6 اسفند، 1398 اینو یادم رفت بگم که دوست عزیز من زایع نیستم تو زایعی که یه شکایت مزخرف برای زمین زدن من کردی ? دفعه بعدی یه راه بهتر از این بیدا کن که منو انرنک و بن کنی ?
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 7 اسفند، 1398 ارسال شده در 7 اسفند، 1398 درود مدارک شما برای ثابت کنید چیت پلیر کافی نیست
ارسالهای توصیه شده