HajMmd ارسال شده در 8 اسفند، 1398 ارسال شده در 8 اسفند، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: HajMmd نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:. EmpierS. یا :)) نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : All رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Owner مدارک شکایت: توضیحات: ایشو ن هم goto .bring می کنند @.EvilNiGhT. @TraiTor من به خاطر ی ابیوز 3 روز بن شدم ایشون کل ابیوزارو روما پیاده می کنن هیچی نمیشه
FesharBaz ارسال شده در 8 اسفند، 1398 ارسال شده در 8 اسفند، 1398 در 15 دقیقه قبل، HajMmd گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: HajMmd نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:. EmpierS. یا :)) نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : All رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Owner مدارک شکایت: توضیحات: ایشو ن هم goto .bring می کنند @.EvilNiGhT. @TraiTor من به خاطر ی ابیوز 3 روز بن شدم ایشون کل ابیوزارو روما پیاده می کنن هیچی نمیشه بز
FesharBaz ارسال شده در 8 اسفند، 1398 ارسال شده در 8 اسفند، 1398 این گوتو قبلا رسیدگی شده ! تاریخ رو ببین. + اینکه من از شما چند بار معذرت خواهی کردم ب خاطر برینگ اشتباه شده و به شما دمیج و .... ندادم
Noah ارسال شده در 8 اسفند، 1398 ارسال شده در 8 اسفند، 1398 در 16 دقیقه قبل، HajMmd گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: HajMmd نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:. EmpierS. یا :)) نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : All رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Owner مدارک شکایت: توضیحات: ایشو ن هم goto .bring می کنند @.EvilNiGhT. @TraiTor من به خاطر ی ابیوز 3 روز بن شدم ایشون کل ابیوزارو روما پیاده می کنن هیچی نمیشه اگه قرار بود ابیوز رسیدگی بشه الان @.EvilNiGhT.اد بن بود XD . 1
Rager ارسال شده در 8 اسفند، 1398 ارسال شده در 8 اسفند، 1398 در 2 ساعت قبل، .LincolnJunior. گفته است : اگه قرار بود ابیوز رسیدگی بشه الان @.EvilNiGhT.اد بن بود XD . XD.
HajMmd ارسال شده در 8 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 8 اسفند، 1398 @.EvilNiGhT. رسیدگی کنید. در ضمن همون لحظه منو کیل کرد
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 8 اسفند، 1398 ارسال شده در 8 اسفند، 1398 درود مدارک صحیح بوده و ادمین Builder یک warn دریافت کرد درصورت تکرار به مدت 6ساعت unrank خواهد شد ممنون از گزارشتون
ارسالهای توصیه شده