HajMmd ارسال شده در 9 اسفند، 1398 ارسال شده در 9 اسفند، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: HajMmd نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @BuildeR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ...... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : OWNER مدارک شکایت: توضیحات: سلام دیروز از من شکایت شده بود به دلیل فحاشی @.EvilNiGhT. منو 200 دقیقه میوت داد امروز اومده میگه چرا آن میوتی میوت داد @TraiTor @MaMaDNiGhT ممد تا اینجا هم به خاطر تو مونده بودیم یا جای این تو سروره یا بکس ما به خاطر این ما کلنمونو پاک کردیم اگه رسیدگی نکنی ما با کل کلنمون از سرور میریم قرار نیست طرف ی رنک خریده نظم سرورو به هم بزنه تا الانم ابیوز هاشو از روی رفاقت می بخشیدیم اما دیگه تموم شد {یا جای این تو سروره یا 9 نفر از بکس ما} 1
FesharBaz ارسال شده در 9 اسفند، 1398 ارسال شده در 9 اسفند، 1398 درخواست دارم چرا EvilNiGhT الکی پست هارو چک میکنه؟! ایشون رو نوشتن 200 مین میوت ولی دیدم میوت ندادن خودم مجبور شدم میوت بدم.
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 9 اسفند، 1398 ارسال شده در 9 اسفند، 1398 درود پلیر hajmmd به مدت 200دقیقه mute شده و ادمین builder به دلیل check کردن شکایت پلیر ها اخطار لفظی دریافت کرد closed
ارسالهای توصیه شده