.PouyA_AM. مهمان ارسال شده در 12 اسفند، 1398 ارسال شده در 12 اسفند، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:pouya_am نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:hoseinzx نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :________ مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:200 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:__________ مدارک شکایت: توضیحات:رنک من helper 2 هستش و این پلیر در pm به من فوش داده است
.PoiSon. ارسال شده در 12 اسفند، 1398 ارسال شده در 12 اسفند، 1398 در 7 دقیقه قبل، nVd گفته است : منم این مشکل رو داشتم و مشخص شد که فحاشی در pm ایرادی نداره چون میتونید ig کنید @Amir__Salar فحاشی به تیم استف بن داره داداش
MrNoOne ارسال شده در 12 اسفند، 1398 ارسال شده در 12 اسفند، 1398 در ۱ ساعت قبل، pouya_am گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:pouya_am نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:hoseinzx نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :________ مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:200 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:__________ مدارک شکایت: توضیحات:رنک من helper 2 هستش و این پلیر در pm به من فوش داده است با سلام ممنون از گزارش شما پلیر خاطی به دلیل توهین به تیم استف(هلپر)به مدت 500 دقیقه بن شد موضوع بسته شد لطفا پیام ندید
MrCut ارسال شده در 12 اسفند، 1398 ارسال شده در 12 اسفند، 1398 پویا ما رفیق بودیم و من از سر رفاقت بات شوخی کردم خودتم فوش زیاد بم دادی اما نمیدونم چرا یهو الان اینکارو کردی و 8 ساعت بن شدم عیب نداره اما حداقل بگو که دیگ بات شوخی نکنم اقای نامرد
ارسالهای توصیه شده