[Ali]VayKinG ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:[Ali]VayKinG نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:jackdaw نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :sattar رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :vip مدارک شکایت: توضیحات: ایشون کیف داشت باش درگیر بودم /flip زد دزخاست انرنک
[J]acK.[D]oW ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 وقت بخیر . اولا که شاهد شما sattar تو مپ مشخصه به ما نزدیک نیست ! بنده در بخش قوانین مربوط به VIP چیزی در مورد دستور /flip ندیدم ! در ضمن شما داشتید کیف کازینو به چک پوینت میرسوندید ، من هم ماشینم چپ شد /flip زدم !
[Ali]VayKinG ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 من با شما درگیر بودم
[J]acK.[D]oW ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 اگه مدرکی از درگیری دارید بزارید ! بازم میگم اگر دستور /flip غیر مجازه ، من اطلاع نداشتم و از کم کاری ادمین ها و ذکر نکردنش تو بخش قوانین VIP شکایت دارم !
MrHeSaM ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 باسلام. دستور /flip برای تمامی رنک ها در تمامی حالات مجاز است! شکایت شما رد شد!
ارسالهای توصیه شده