ChieF.iman ارسال شده در 15 اسفند، 1398 ارسال شده در 15 اسفند، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:iman0224 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:amirsalar نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :all رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :manager مدارک شکایت: توضیحات:man chand bar koshtamesh did nemitoone kari bokone freeze kard goft age nayay ban mishi va 5 rooz ban kard
HaDi ارسال شده در 15 اسفند، 1398 ارسال شده در 15 اسفند، 1398 درود در انجمن فینگلیش تایپ نکنید ! منتظر ارسال دفاعیه ادمین AmirSalar !
MrNoOne ارسال شده در 15 اسفند، 1398 ارسال شده در 15 اسفند، 1398 در 4 ساعت قبل، SaMueL گفته است : درود در انجمن فینگلیش تایپ نکنید ! منتظر ارسال دفاعیه ادمین AmirSalar ! من ایشون رو freeze کردم گفتم بیا برای pc check بد حرف منو به مسخره میگیره و میگه کی چطور بیام وقتی تو منو freeze کردی فشاری من بشون گفتم بیا برنامه تیم اسپیک تا pc check کنم ولی نیامد منم به دلیل عدم همکاری در عملیات pc check ایشون رو بن دادم
HaDi ارسال شده در 15 اسفند، 1398 ارسال شده در 15 اسفند، 1398 درود به دلیل عدم همکاری در PcCheck شما بن درست بوده ! طبق قوانین هرکسی که در PcCheck همکاری نکند مجازات خواهد شد موفق باشید ! 1
ارسالهای توصیه شده