MrCut ارسال شده در 17 اسفند، 1398 ارسال شده در 17 اسفند، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:hoseinzx نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: arshiagus نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :----- مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید1226 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجودADMIN با سلام به تیم بزرگ ارنا گیم من از ادمین شما شکایت دارم ایشون هنگام درگیری افک میشه هنگام درگیری wanted level خودشو پاک میکنه و هنگام قطعه سازی با تعداد های زیادی اتوبوس راه هارو میبنده و jail الکی میده و پلیر هایی ک باهاش همکاری نکنن تهدید به بن و کیک میده خواهشا هرچه سریعتر پیگیری شه ایشون داره از ادمین بودنش خیلی سو استفاده میکنه متاسفانه مدرک کافی ندارم
MrNoOne ارسال شده در 17 اسفند، 1398 ارسال شده در 17 اسفند، 1398 در 16 دقیقه قبل، hoseinzx گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:hoseinzx نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: arshiagus نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :----- مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید1226 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجودADMIN با سلام به تیم بزرگ ارنا گیم من از ادمین شما شکایت دارم ایشون هنگام درگیری افک میشه هنگام درگیری wanted level خودشو پاک میکنه و هنگام قطعه سازی با تعداد های زیادی اتوبوس راه هارو میبنده و jail الکی میده و پلیر هایی ک باهاش همکاری نکنن تهدید به بن و کیک میده خواهشا هرچه سریعتر پیگیری شه ایشون داره از ادمین بودنش خیلی سو استفاده میکنه متاسفانه مدرک کافی ندارم با سلام خدمت شما مدرک شما صحیح است ادمین خاطی به دلیل استفاده از afk در هنگام درگیری 5 دقیقه زندانی شد و شما پلیر عزیز به دلیل استفاده از چیت Spread به مدت 5 روز از سرور محرو(بن) میشود موضوع رسیدگی و بسته شد
ارسالهای توصیه شده