MrNoOne ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:amir_salar859 نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:[.MAFIA.] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :pouya_am مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:2495 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:_ مدارک شکایت: توضیحات:این پلیر من رو کشت در صورتی که من وانتد نداشتم لطفا رسیدگی کنید اگر به کیل لیست نگاه کنید مشخص است
[TF].Mafia ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 نه عزیزم شما منو زدی که kill شدی سرور anti dm داره داخل killlist اینجوری نوشته
MrNoOne ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 من شمارو که زدم وانتد نگرفتم پس چجوری مردم
MrNoOne ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 19 اردیبهشت، 1398 اصلا وانتد نداشتم سفید بودم
[TF].Mafia ارسال شده در 20 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 1398 دوست عزیز شما منو بزنید Wanted قرار نبود بگیرید
DrError مهمان ارسال شده در 20 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 1398 باسلام.? ماه مهمانی خدا رمضان بر همه پلیر های عزیز سرور سمپ دزد و پلیس ارناگیم مبارک.✨ ⚒️ سرور سمپ دزد و پلیس آرناگیم از قابلیت سیستم انتی DM ( کشتن پلیر بدون وانتد و بلعکس ) برخوردار است. ? توضیحات: شما اگر به پلیری که وانتد نداشته باشد Dmg ( ضربه ) وارد کنید، سیستم بر روی صفحه به شما اخطار میدهد که دارید ( DM ) میکنید، و از مقدار Heal ( جان ) شما کم میکند و اگر انقدر به DMG دادن ادامه دهید، سیستم به طور خودکار شما را Kill ( کشتن ) میکند. ?️ این سیستم همان طور برای پلیر بدون Wanted ( ستاره تعقیب ) دارد، برای پلیر های با Wanted هم وجود دارد. ✅ این سیستم تنها در مواقعی به شما Wanted میدهد که به پلیس DMG ( ضربه ) وارد کنید. ✔️ موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده