رفتن به مطلب

abuse admin

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد:shyonjr
  • نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:mr.night
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : pouya_am    ryd3r
  • مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:نمیدونم
  • رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Admin
  • مدارک شکایت:spacer.png
  • توضیحات: با سلام اقای lincolnjunior داشت تو گانشاپ موقع دوعل مرض میریخت من که فکر کردم یکی از دوستامه که داره شوخی میکنه ای اف کی شدم ولی بعد گفتن سینا بوده من هم که فهمیدم کارم اشنباه بوده اومدم از ای اف کی بیرون و به سینا گفتم راحت باش من رو کیل بده چون کارم اشتباه بود اون من رو کیل داد بعد رفت با اکانته نیما اومد و گفت الان با این اکانت هم جیل میدم گفتم یعنی چی من گذاشتم بزنی بعد که دیدم واقعا جیل کرد گفتم عقده ای بازی در نیار و بخاطر این حرف من رو 5 دقیقه محروم از صحبت کرد اون لحظه ryd3r و pouya_am هم که هردو هلپر هستند به من گفتند که برو شکایت کن که 5 دقیقه زیاده و 1 دقیقه بیشتر نباید میداد من درخواست رسیدیگی دارم واقعا چرا باید بخاطر عقده های lincolnjunior من الکی جیل و میوت بشم لطفا اکانت رو انرنک کنین چون اولین باره سینا نیست که با این اکینت ابیوز میکنه با تشکر از تیم بزرگ ارناگیم
arenagame_samp
ارسال شده در
در 49 دقیقه قبل، .[M].shyonjr گفته است :
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد:shyonjr
  • نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:mr.night
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : pouya_am    ryd3r
  • مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:نمیدونم
  • رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Admin
  • مدارک شکایت:spacer.png
  • توضیحات: با سلام اقای lincolnjunior داشت تو گانشاپ موقع دوعل مرض میریخت من که فکر کردم یکی از دوستامه که داره شوخی میکنه ای اف کی شدم ولی بعد گفتن سینا بوده من هم که فهمیدم کارم اشنباه بوده اومدم از ای اف کی بیرون و به سینا گفتم راحت باش من رو کیل بده چون کارم اشتباه بود اون من رو کیل داد بعد رفت با اکانته نیما اومد و گفت الان با این اکانت هم جیل میدم گفتم یعنی چی من گذاشتم بزنی بعد که دیدم واقعا جیل کرد گفتم عقده ای بازی در نیار و بخاطر این حرف من رو 5 دقیقه محروم از صحبت کرد اون لحظه ryd3r و pouya_am هم که هردو هلپر هستند به من گفتند که برو شکایت کن که 5 دقیقه زیاده و 1 دقیقه بیشتر نباید میداد من درخواست رسیدیگی دارم واقعا چرا باید بخاطر عقده های lincolnjunior من الکی جیل و میوت بشم لطفا اکانت رو انرنک کنین چون اولین باره سینا نیست که با این اکینت ابیوز میکنه با تشکر از تیم بزرگ ارناگیم

ناموسا مرض میریخت ؟ : D

ارسال شده در

مدرک درسته من به سینا گفتم عقده ای اون هم با اکانت ه نیما اومد سرور و من رو 5 دقیقه میوت داد در صورتی که اشکان و پویا دو تا هلپر ها هر دو گفتند که تایم بالاست و من به گفته انها شکایت کردم

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...