رفتن به مطلب

abuse

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

اسم شاکی: OXIN
اسم کسی که از او شکایت دارم: .MR.NIGHT
اسم شاهد: AMIR 
لول کسی که از او شکایت دارم: 970 
رنک کسی که از او شکتین دارم: ADMIN

توضیحات: [با سلام خدمت تمام عوامل محترم سایت ارنا گیم.] این ادمین همان .lincolnjounior. هستش که چند روزه وسط درگیری با این اکانت میاد که ادمینه تا با ابیوز کردن موفق به کیل کردن بشه که بنده دیروز تونستم ابیوز های این ادمینو عکس گیرم. این ادمین اول با فحاشی کردن به من و رفیقم باعث ایجاد درگیری شد و میخاست ایجاد کل و جو سازی کنه. حدود 5 بار وی فیکس کرد که من چنتاشو عکس گرفتم و وسط درگیری دوست خودش یعنی بازیکن PHONIX رو درگ میکرد. در یکی از عکس ها معلومه که ما داخل ماشین هستیم و ایشون بعد ابیوز وی فیکس ماشین مارو میگیره و شروع به تیر اندازی میکنه. بنده بعد از کیل شدن باگ خوردم و پیام های ایشون که با /w ارسال میشد برام نمایان بود که خودش اعتراف به ابیوز کردن رو میکنه.

[ممنون از زحمات شما مدیران گرامی]

مدارک:

s742_sa-mp-022.png

rbsn_sa-mp-025.png

7kgj_sa-mp-024.png

http://uupload.ir/files/pr9c_sa-mp-028.png

arenagame_samp
ارسال شده در
در 2 دقیقه قبل، oxin گفته است :

اسم شاکی: OXIN
اسم کسی که از او شکایت دارم: .MR.NIGHT
اسم شاهد: AMIR 
لول کسی که از او شکایت دارم: 970 
رنک کسی که از او شکتین دارم: ADMIN

توضیحات: [با سلام خدمت تمام عوامل محترم سایت ارنا گیم.] این ادمین همان .lincolnjounior. هستش که چند روزه وسط درگیری با این اکانت میاد که ادمینه تا با ابیوز کردن موفق به کیل کردن بشه که بنده دیروز تونستم ابیوز های این ادمینو عکس گیرم. این ادمین اول با فحاشی کردن به من و رفیقم باعث ایجاد درگیری شد و میخاست ایجاد کل و جو سازی کنه. حدود 5 بار وی فیکس کرد که من چنتاشو عکس گرفتم و وسط درگیری دوست خودش یعنی بازیکن PHONIX رو درگ میکرد. در یکی از عکس ها معلومه که ما داخل ماشین هستیم و ایشون بعد ابیوز وی فیکس ماشین مارو میگیره و شروع به تیر اندازی میکنه. بنده بعد از کیل شدن باگ خوردم و پیام های ایشون که با /w ارسال میشد برام نمایان بود که خودش اعتراف به ابیوز کردن رو میکنه.

[ممنون از زحمات شما مدیران گرامی]

مدارک:

s742_sa-mp-022.png

rbsn_sa-mp-025.png

7kgj_sa-mp-024.png

http://uupload.ir/files/pr9c_sa-mp-028.png

با سلام بقیه مدارک:kwiv_sa-mp-029.png
1fl6_sa-mp-030.png|
ftn_sa-mp-031.png

ارسال شده در

درود مدرک شما صحیح است !

ادمین خاطی به مدت 2 روز آنرنک خواهد شد!

همچنین پلیر های Phonix و MrNight به دلیل کل کل و فحاشی به مدت 20 مین میوت شدند 

موفق باشید !

• Like 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...