[pG]RealLeo ارسال شده در 19 اسفند، 1398 ارسال شده در 19 اسفند، 1398 با سلام نام کاربری کسی که شکایت دارد: .HaNiYe. نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: .F].ArminHZ]. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :------- مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 1720 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:____ توضیحات: این آقا با من دوعل سره ۱۰۰ میل داده و فکر کرده بنده تازه وارد هستم بلکه این اکانت اصلی خودم هست که شکایت کردم و به من میگه تو چیت aim زدی و فحاشی های بد میده برای اینکه به بنده پول نده لطفا هرچه زود تر رسیدگی کنید ممنون. مدارک:
[pG]RealLeo ارسال شده در 19 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 19 اسفند، 1398 لطفا هر چه زودتر پیگیری کنید samuel و ،amir salar و بقیه ی مدیران محترم
AB]fbTKnT ارسال شده در 19 اسفند، 1398 ارسال شده در 19 اسفند، 1398 ?XD bow in nub ro az kojae ovurfi baw in hata 3mil nadare ke bde pol mashinesh hm az mn grft
AB]fbTKnT ارسال شده در 19 اسفند، 1398 ارسال شده در 19 اسفند، 1398 XD dadash golam ba harkesi duel nade...lotfan moragheb bash adam nabayd gol in nub ha ro bokhore
[pG]RealLeo ارسال شده در 19 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 19 اسفند، 1398 باید این موضوع پیگیری بشه و ۱۰۰ میل رو هرجور شده جور کنه برام
[B]lack[P]apu ارسال شده در 20 اسفند، 1398 ارسال شده در 20 اسفند، 1398 با سلام ای عکس ها همه نصفه و نیمه هستن وتایم هیچکدام معولم نیست از کجا معلوم که ایشون از قصد اینجوری عکس گرفت ک ب هم مربوط کنن چون راحت با f8 ایشون میتوانست اسکرسنه کامل بگیرند و اصلا فحاشی برایه قبله حتی اگه دقت کنین پیام هارو زده بالا و عکس گرفته لطفا با دقت بیشتر رسیدگی کنید چون این مدارک کافی و حتی ناقص است با تشکر
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 20 اسفند، 1398 ارسال شده در 20 اسفند، 1398 در 3 ساعت قبل، phonix گفته است : با سلام ای عکس ها همه نصفه و نیمه هستن وتایم هیچکدام معولم نیست از کجا معلوم که ایشون از قصد اینجوری عکس گرفت ک ب هم مربوط کنن چون راحت با f8 ایشون میتوانست اسکرسنه کامل بگیرند و اصلا فحاشی برایه قبله حتی اگه دقت کنین پیام هارو زده بالا و عکس گرفته لطفا با دقت بیشتر رسیدگی کنید چون این مدارک کافی و حتی ناقص است با تشکر در موضوع که به شما مربوط نیست دخالت نکنید!! 2
[pG]RealLeo ارسال شده در 20 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 20 اسفند، 1398 aghaye phonix dar masaeeli ke be shoma marbot nmishe dekhalat nakonin va agar modir az aks ha erad gereft man aks kamel ro midam dar telegram chon pc man nmitone aks haye tamam safe ro load kone ba tashakor
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 20 اسفند، 1398 ارسال شده در 20 اسفند، 1398 در 8 دقیقه قبل، ArshiaGUs گفته است : aghaye phonix dar masaeeli ke be shoma marbot nmishe dekhalat nakonin va agar modir az aks ha erad gereft man aks kamel ro midam dar telegram chon pc man nmitone aks haye tamam safe ro load kone ba tashakor لطفا در سایت فینگلیش تایپ نکنید!! 2
MrNoOne ارسال شده در 21 اسفند، 1398 ارسال شده در 21 اسفند، 1398 در در 20 اسفند 1398 در 01:55، .LeOnArDo. گفته است : با سلام نام کاربری کسی که شکایت دارد: .HaNiYe. نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: .F].ArminHZ]. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :------- مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 1720 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:____ توضیحات: این آقا با من دوعل سره ۱۰۰ میل داده و فکر کرده بنده تازه وارد هستم بلکه این اکانت اصلی خودم هست که شکایت کردم و به من میگه تو چیت aim زدی و فحاشی های بد میده برای اینکه به بنده پول نده لطفا هرچه زود تر رسیدگی کنید ممنون. مدارک: با سلام پلیر @.[F].ArMiNHZ. به مدت 200 دقیقه از صحبت کردن محروم و مبلغ 100 میل deten شد موضوع رسیدگی و بسته شد
ارسالهای توصیه شده