رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

با سلام

نام کاربری کسی که شکایت دارد: .HaNiYe.

نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: .F].ArminHZ].

نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :-------

مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 1720

رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:____

توضیحات: این آقا با من دوعل سره ۱۰۰ میل داده و فکر کرده بنده تازه وارد هستم بلکه این اکانت اصلی خودم هست که شکایت کردم و به من میگه تو چیت aim زدی و فحاشی های بد میده برای اینکه به بنده پول نده لطفا هرچه زود تر رسیدگی کنید ممنون.

مدارک: 

i264811_.jpg

a725158_.jpg

q56456_.jpg

arenagame_samp
ارسال شده در

با سلام ای عکس ها همه نصفه و نیمه هستن وتایم هیچکدام معولم نیست از کجا معلوم که ایشون از قصد اینجوری عکس گرفت ک ب هم مربوط کنن چون راحت با f8 ایشون میتوانست اسکرسنه کامل بگیرند و اصلا فحاشی برایه قبله حتی اگه دقت کنین پیام هارو زده بالا و عکس گرفته لطفا با دقت بیشتر رسیدگی کنید چون این مدارک کافی و حتی ناقص است

با تشکر

ارسال شده در
در 3 ساعت قبل، phonix گفته است :

با سلام ای عکس ها همه نصفه و نیمه هستن وتایم هیچکدام معولم نیست از کجا معلوم که ایشون از قصد اینجوری عکس گرفت ک ب هم مربوط کنن چون راحت با f8 ایشون میتوانست اسکرسنه کامل بگیرند و اصلا فحاشی برایه قبله حتی اگه دقت کنین پیام هارو زده بالا و عکس گرفته لطفا با دقت بیشتر رسیدگی کنید چون این مدارک کافی و حتی ناقص است

با تشکر

در موضوع که به شما مربوط نیست دخالت نکنید!!

• Like 2
ارسال شده در

aghaye phonix dar masaeeli ke be shoma marbot nmishe dekhalat nakonin va agar modir az aks ha erad gereft man aks kamel ro midam dar telegram chon pc man nmitone aks haye tamam safe ro load kone ba tashakor

ارسال شده در
در 8 دقیقه قبل، ArshiaGUs گفته است :

aghaye phonix dar masaeeli ke be shoma marbot nmishe dekhalat nakonin va agar modir az aks ha erad gereft man aks kamel ro midam dar telegram chon pc man nmitone aks haye tamam safe ro load kone ba tashakor

لطفا در سایت فینگلیش تایپ نکنید!!

• Like 2
ارسال شده در
در در 20 اسفند 1398 در 01:55، .LeOnArDo. گفته است :

با سلام

نام کاربری کسی که شکایت دارد: .HaNiYe.

نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: .F].ArminHZ].

نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :-------

مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 1720

رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:____

توضیحات: این آقا با من دوعل سره ۱۰۰ میل داده و فکر کرده بنده تازه وارد هستم بلکه این اکانت اصلی خودم هست که شکایت کردم و به من میگه تو چیت aim زدی و فحاشی های بد میده برای اینکه به بنده پول نده لطفا هرچه زود تر رسیدگی کنید ممنون.

مدارک: 

i264811_.jpg

a725158_.jpg

q56456_.jpg

با سلام 

پلیر @.[F].ArMiNHZ. به مدت 200 دقیقه از صحبت کردن محروم و مبلغ 100 میل deten شد

موضوع رسیدگی و بسته شد

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...