[pG]KaTaYouN ارسال شده در 20 اسفند، 1398 ارسال شده در 20 اسفند، 1398 باسلام! Super Visor سرور {SaMuel} من رو به دلیل داشتن چیت nodmg بن کردند درصورتی که هیچ گونه چیتی ندارم باوجود اینکه هد هلپر {امیر سالار } هم منو pc check کردند و چیزی در سیستم بنده دیده نشد میتونم ثابت کنم که هیچ چیتی نزدم .مدارک موجود است ! با وجود درخواست pc check باز هم بنده رو آنبن نکردند و ادعا دارند که من چیت زدم شاهد : nVd_OverGrown در اون موقع باگ شده بودم و هیچ چیزی برام دیده نمیشد مدرک : متاسفم برای سروری که Super Visor اون فرق nodmg و لگ رو نمیدونه ایشون به من گفت که چون پینگت نزدیک 30 بوده پس حتما nodmg زدی بازهم بنده درخواست pc check شدن دارم در صورت داشتن چیت میتونید من رو بن بدید باتشکر از مدیران سرور
Only ارسال شده در 20 اسفند، 1398 ارسال شده در 20 اسفند، 1398 این شخص هیچ گونه چیتی ندارد و من هم شاهد ایشون هستم و در نظر داشته باشید که من هیچ گونه مشکلی با SaMuel یا همون هادی ندارم با تشکر
MrNoOne ارسال شده در 20 اسفند، 1398 ارسال شده در 20 اسفند، 1398 با سلام خدمت شما ادمین @SaMueL لطفا به این موضوع رسیدگی کنید
[pG]KaTaYouN ارسال شده در 20 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 20 اسفند، 1398 در 5 دقیقه قبل، .[M].AmirSalar گفته است : با سلام خدمت شما ادمین @SaMueL لطفا به این موضوع رسیدگی کنید من درخواست رسیدگی از طرف @TraiTor را دارم
HaDi ارسال شده در 21 اسفند، 1398 ارسال شده در 21 اسفند، 1398 درود شما آنبن شده اید ! در لگ به درگیری نپردازید !
ارسالهای توصیه شده