[LS].MKA83 ارسال شده در 21 اسفند، 1398 ارسال شده در 21 اسفند، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: MKA83 نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: oxin و _[T]eRMiNaTo[R]_ نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 1134 و 427 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: توضیحات: سلام خدمت پلیر های عزیز و مدیران آرنا گیم این 2 نفر در منطقه سیف زون به من دمیج دادند . همان طور هم که یکی از مدیران گفت این کار در این منطقه غیر قانونی است . فک کنم یکی از پلیر ها هم به این دلیل بن شد . لطفا رسیدگی شود . عکس های بیشتر هم خواستید میفرستم . با تشکر
MrNoOne ارسال شده در 21 اسفند، 1398 ارسال شده در 21 اسفند، 1398 در 2 ساعت قبل، MKA83 گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: MKA83 نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: oxin و _[T]eRMiNaTo[R]_ نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 1134 و 427 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: توضیحات: سلام خدمت پلیر های عزیز و مدیران آرنا گیم این 2 نفر در منطقه سیف زون به من دمیج دادند . همان طور هم که یکی از مدیران گفت این کار در این منطقه غیر قانونی است . فک کنم یکی از پلیر ها هم به این دلیل بن شد . لطفا رسیدگی شود . عکس های بیشتر هم خواستید میفرستم . با تشکر با سلام پلیر های خاطی به دلیل دمیج دادن در safe zone حاجی فیروز به مدت 5 دقیقه زندانی میشوند. موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده