Noah ارسال شده در 21 اسفند، 1398 ارسال شده در 21 اسفند، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: .LincolnJunior. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: M].Amirsalar] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : none رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : HeadHelper , Manager مدارک شکایت: https://gofile.io/?c=BDKw4p توضیحات: درخواست برسی دوباره شکایتمو دارم و میدونم که این ادمین Abuse شدید از رنکشو کرده و درخواست برکناری این ادمینو دارم . در فیلم دوم میبینید که داره در حالت Admin mode مکمل میرسونه و همینطور رفقای خودشو آورده تیم staff در خواست دارم شکایت توسط @TraiTor و @MaMaDNiGhT برسی بشه. با تشکر از مدیریت سرور سمپ arenagaming 1
Noah ارسال شده در 22 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 22 اسفند، 1398 در 11 ساعت قبل، mori021 گفته است : عیبی نداره |: در موضوعی که به شما ربط نداره دخالت نکنید!!!!!! 1
.PouyA_AM. مهمان ارسال شده در 22 اسفند، 1398 ارسال شده در 22 اسفند، 1398 تو ادمین مود مکمل برسونی اشکال نداره
HaDi ارسال شده در 22 اسفند، 1398 ارسال شده در 22 اسفند، 1398 درود رسوندن مکمل در ادمین مود در صورتی که دمیج وارد نشود مشکلی وجود ندارد ! از اسپم موضوع خودداری کنید ! موفق باشید
ارسالهای توصیه شده