[LS].MKA83 ارسال شده در 23 اسفند، 1398 ارسال شده در 23 اسفند، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: MKA83 نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: B]lack[P]apu] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: توضیحات: با سلام خدمت مدیران و پلیر ها عزیز ارنا گیم این چندمین بارم هست که خیلی از افراد من و میخوان تو سیف زون دمیج بدن و کیل کنن . منم میتونم بزنمشون یا کافشون کنم ولی به قوانین احترام میزارم . اما جریمه این افراد چیه ؟ 5 مین زندانی شدن -_- لطفا کاری کنید مانند زون که اگه کسی خواست دمیج بده از جون خودش کم شه یا مستقیما بره زندان . اگر این طور نباشد منم باید از خودم دفاع کنم وگرنه امتیاز و پولم از بین میره . با تشکر
MrNoOne ارسال شده در 24 اسفند، 1398 ارسال شده در 24 اسفند، 1398 در 13 ساعت قبل، MKA83 گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: MKA83 نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: B]lack[P]apu] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: توضیحات: با سلام خدمت مدیران و پلیر ها عزیز ارنا گیم این چندمین بارم هست که خیلی از افراد من و میخوان تو سیف زون دمیج بدن و کیل کنن . منم میتونم بزنمشون یا کافشون کنم ولی به قوانین احترام میزارم . اما جریمه این افراد چیه ؟ 5 مین زندانی شدن -_- لطفا کاری کنید مانند زون که اگه کسی خواست دمیج بده از جون خودش کم شه یا مستقیما بره زندان . اگر این طور نباشد منم باید از خودم دفاع کنم وگرنه امتیاز و پولم از بین میره . با تشکر با سلام پلیر خاطی به دلیل dmgدادن در منطقهsafe zone حاجی فیروز به مدت 5 دقیقه زندانی شد. موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده