MosWanted ارسال شده در 24 اسفند، 1398 ارسال شده در 24 اسفند، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: JoKeR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: SaMueL رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : SuperVisor مدارک شکایت: https://arenagame.ir/forum/topic/1731-abuse/ توضیحات: مدیر کل های عزیز @MaMaDNiGhT و @TraiToR لطفا برید به لینک بالا و ببینید که ادمین SaMueL چقدر راحت و بدون فکر تصمیم میگیره . من فقط به خاطر اینکه یک نفر رو ریسپاون کردم من رو 5 ساعت آنرنک کرد و مدرکی که اون شخص در شکایتش گذاشته اصلا کامل نیست . من به خاطر نالایق بودن این ادمین برای مدت کوتاهی آنرنک شدم ولی از شما تقاضا دارم که این ادمین رو جریمه کنید تا اینگونه اتفاقات دوباره تکرار نشه !!!!
Shyon ارسال شده در 27 اسفند، 1398 ارسال شده در 27 اسفند، 1398 در 15 ساعت قبل، iman0224 گفته است : دقیقا کجای مدرک کامل نیست؟؟ این مدرک از داره پرده کامل بودن رو پاره میکنه قشنگ اون بالا نوشته شما این پلیر رو کاف کردید بعد تو 2 دیقه بعد ریپاونش کردی و توی عکس کاملا واضع معلومه که این پلر توسط پولیس جیل نشد و قبل از جیل توسط شنا ریسپاون شده واقعا کجای این مدرک ناقصه جو سازی نکنید و توهین به ادمین اونم تدمین چیه سوپر وایسر نکنید
Stormy ارسال شده در 27 اسفند، 1398 ارسال شده در 27 اسفند، 1398 در 6 ساعت قبل، [JR].shyon گفته است : این مدرک از داره پرده کامل بودن رو پاره میکنه قشنگ اون بالا نوشته شما این پلیر رو کاف کردید بعد تو 2 دیقه بعد ریپاونش کردی و توی عکس کاملا واضع معلومه که این پلر توسط پولیس جیل نشد و قبل از جیل توسط شنا ریسپاون شده واقعا کجای این مدرک ناقصه جو سازی نکنید و توهین به ادمین اونم تدمین چیه سوپر وایسر نکنید راه هایی بهتر از پاره شدن پرده هم برای شرح مسعله وجود داره xD 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری