رفتن به مطلب

(abuse Samuel (supervisor

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: JoKeR

نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: SaMueL

رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : SuperVisor

مدارک شکایت: https://arenagame.ir/forum/topic/1731-abuse/

توضیحات:  مدیر کل های عزیز @MaMaDNiGhT و @TraiToR لطفا برید به لینک بالا و ببینید که ادمین SaMueL چقدر راحت و بدون فکر تصمیم میگیره .  من فقط به خاطر اینکه یک نفر رو ریسپاون کردم من رو 5 ساعت آنرنک کرد و مدرکی که اون شخص در شکایتش گذاشته اصلا کامل نیست . من به خاطر نالایق بودن این ادمین برای مدت کوتاهی آنرنک شدم ولی از شما تقاضا دارم که این ادمین رو جریمه کنید تا اینگونه اتفاقات دوباره تکرار نشه !!!! 

arenagame_samp
ارسال شده در
در 15 ساعت قبل، iman0224 گفته است :

دقیقا کجای مدرک کامل نیست؟؟

این مدرک از داره پرده کامل بودن رو پاره میکنه قشنگ اون بالا نوشته شما این پلیر رو کاف کردید بعد تو 2 دیقه بعد ریپاونش کردی و توی عکس کاملا واضع معلومه که این پلر توسط پولیس جیل نشد و قبل از جیل توسط شنا ریسپاون شده واقعا کجای این مدرک ناقصه جو سازی نکنید و توهین به ادمین اونم تدمین چیه سوپر وایسر     نکنید 

ارسال شده در
در 6 ساعت قبل، [JR].shyon گفته است :

این مدرک از داره پرده کامل بودن رو پاره میکنه قشنگ اون بالا نوشته شما این پلیر رو کاف کردید بعد تو 2 دیقه بعد ریپاونش کردی و توی عکس کاملا واضع معلومه که این پلر توسط پولیس جیل نشد و قبل از جیل توسط شنا ریسپاون شده واقعا کجای این مدرک ناقصه جو سازی نکنید و توهین به ادمین اونم تدمین چیه سوپر وایسر     نکنید 

راه هایی بهتر از پاره شدن پرده هم برای شرح مسعله وجود داره xD

• Haha 1

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...