Noah ارسال شده در 24 اسفند، 1398 ارسال شده در 24 اسفند، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: .LincolnJunior. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: M].AmirSalar] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Joker رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Manager مدارک شکایت: https://gofile.io/?c=iJNSi3 توضیحات: این ادمین به صورت مکرر Abuse میکنه و منو به 3 تا دلیل الکی jail میکنه من فقط پلیر score -50 کشتم که اونم از نظر قانونی مورد نداره و من طرفو بیرون شهر کشتم پس به گفته خوده AmirSalar موردی نداره. اگه هم جایی نوشته زیر همین پست بزارین. درخواست دارم این ادمین Abuser رو Unrank بشه. همش داره روی منو دوستام Abuse میکنه واسه اینکه کشتمش. درخواست دارم مدیرکل برسی کنه. @TraiToR و @MaMaDNiGhT با تشکر.
AB]fbTKnT ارسال شده در 24 اسفند، 1398 ارسال شده در 24 اسفند، 1398 این پلیر اگه جیل رفته درسته و باید بیشتر جیل بشه من رو که سکور 12 بودم کیل میکرد ، تا الا ن 57 سکور از من کم کرده 285 دقیقه باید جیل بشه و این DM + کیل پلیر سکوره زیره 50 درسته. و من بهش گفتم که کیل نده منو repotet میکونم ولی بعدش به من گفت که رپورت کن برام مهم نیست اخرش 30 min جیل میشم ولی بعدش میام و سکورت رو 0000000 میکنم . و reportesh کردم ولی کسی جواب نداد و این جیل رفتناش دروست هستش.
Noah ارسال شده در 24 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 24 اسفند، 1398 در 9 دقیقه قبل، DrZedous گفته است : این پلیر اگه جیل رفته درسته و باید بیشتر جیل بشه من رو که سکور 12 بودم کیل میکرد ، تا الا ن 57 سکور از من کم کرده 285 دقیقه باید جیل بشه و این DM + کیل پلیر سکوره زیره 50 درسته. و من بهش گفتم که کیل نده منو repotet میکونم ولی بعدش به من گفت که رپورت کن برام مهم نیست اخرش 30 min جیل میشم ولی بعدش میام و سکورت رو 0000000 میکنم . و reportesh کردم ولی کسی جواب نداد و این جیل رفتناش دروست هستش. 1- تو چیزی که سه شما ربط نداره دخالت نکن 2- شکایت داری پست بزار
MrNoOne ارسال شده در 25 اسفند، 1398 ارسال شده در 25 اسفند، 1398 با سلام شما پلیر jak رو که امتیاز اون کمتر از 50 بود رو با هانتر که مجا نیست کیل دادید و از هانتر استفاده کردید که غیر مجاز است و در مورد dm هم من اشتباه نوشتم چون شما رو بعد از پلیر joker زندانی کردم به همین دلیل به اشتباه نوشتم dm
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری