Demeter ارسال شده در 26 اسفند، 1398 ارسال شده در 26 اسفند، 1398 اسم شاکی: OXIN اسم کسانی که از انها شکایت دارم: .PHONIX _ GODOFWAR85SN _ .AMIRNIGHT رنک کسانی که از انها شکایت دارم: {GODOFWAR85SN NONE} بقیه VIP اسم شاهد: WARNING _ .[M].AMIR توضیحات: با سلام خدمت تمام عوامل محترم سایت ارنا گیم. این بازیکنان کل دیروز رو خطاهای زیادی مرتکب شدند اما متاسفانه به سزای اعمال خود نرسیدند. پلیر PHONIX کلا زمانی که کیل میشد فقط داشت در سرور ایجاد کل و بد دهنی میکرد. و زمانی که ماشینش اتیش میگرفت با VFIX تعمیر میکرد و در یکی از عکس ها در حین درگیری AFK کرد. پلیر AMIRNIGHT زمانی که خودش میدونست سفیده و من چندبار بهش اخطار دادم دمج میکرد و دست از کارش بر نمیداشت. پلیر GODOFWAR85SN زمانی که زرد بود درگیر میشد و در درگیری AFK میکرد. امیدوارم نتیجه خطاهاشونو ببینن که دیگه تکرار نشه. [با تشکر از زحمات شما مدیران گرامی] مدارک:
HaDi ارسال شده در 26 اسفند، 1398 ارسال شده در 26 اسفند، 1398 درود خدمت شما ! مدرک شما صحیح است! پلیر های AmirNighT و GodOfWar و Phonix به مدت 10 دقیقه جیل خواهند شد ! همچنین پلیر Phonix به مدت 30 دقیقه میوت شد ! و مورد آخر پلیر Phonix به دلیل ابیوز Vfix به مدت 5 ساعت آنرنک خواهد شد ! موفق باشید 2
ارسالهای توصیه شده